Revoltător! Poliţia ar trebui să ia măsuri! El este tânărul care îl aplaudă pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal: “Te susţin până la sfârşitul vieţii tale”.

Este de-a dreptul revoltător! În timp ce o ţară întreagă le plânge pe cele două tinere ucise fără milă de Gheorghe Dincă,

Alexandra şi Luiza, un tânăr care se prezintă sub numele de “Samin”, s-a filmat în timp ce îl felicită pe criminalul de la Caracal.

4 minute şi 55 de secunde! Atât durează filmuleţul revoltător făcut de acest Samin. Jigniri şi cuvinte

grele pentru fetele ucise, pentru părinţii acestora şi pentru românii care cer dreptate, iar la adresa criminalului din Caracal, bărbatul are numai laude.

Samin îşi spune “Jesus Christ de România” sau “Vin Diesel de România” şi susţine că se bucură pentru “vestea bombă care umblă în presă despre Gheorghe Dincă”.

Bărbatul a repetat de nenumărate ori că îl susţine pe criminalul din Caracal atât în libertate, cât şi după gratii, menţionând că dacă va ajunge şi el acolo, îi va purta de grijă.

“Am un mesaj pentru România, pentru popor şi pentru Poliţia Română! Îl felicit pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, pentru faptele lui deosebite. Gheorghe Dincă, eu te susţin,

te voi susţine şi afară şi înăuntru. Dacă o să mai cad şi eu o dată la pârnaie, o să am grijă de tine. Ai înţeles, omule?!

Bine ai făcut!”, a spus la început Samin. A.O. articol preluat de pe www.spynews.ro

DISTRIBUIE PE: