Revelionul lui Dan Negru a trecut pe locul 2 în preferințele românilor. Cum a reacționat vedeta Antenei 1

Revelionul lui Dan Negru a trecut pe locul doi în topul preferințelor românilor care aleg să petreacă noaptea dintre ani în fața micului ecran. De data aceasta, show-ul pregătit de omul de televiziune Dan Negru a fost surclasat de către Revelionul de la Pro Tv.

Revelionul lui Dan Negru a trecut pe locul 2

În acest an, Revelionul lui Dan Negru a fost întrecut de către Protevelion. Audiențele de la Antena 1 au fost depășite de cele înregistrate de show-ul prezentat de către Raluka și Pavel Bartoș. Intervalul de maximă audiență, între orele 22:00 – 02:00, a fost câștigat de postul din Pache Protopopescu.

La nivel național, peste două milioane de români au urmărit, în fiecare minut, Protevelionul, în timp ce Revelionul Starurilor cu Dan Negru a avut 1,9 milioane de români. Cele două show-uri au început la ore diferite. La Pro Tv distracția a început de la orele 20.00, iar la Antena 1, Dan Negru a dat startul petrecerii de la orele 22.00.

Pagina de Media anunță că în ceea ce privește sectorul urban emisiunea de la Pro TV a avut peste 1,1 milioane de români, iar la show-ul prezentat de Dan Negru s-au uitat aproximativ 900.000 de oameni.

Ce a spus Dan Negru despre Revelionul 2022

Dan Negru a anunțat că Revelionul 2022 a fost ultimul cu măști pe care îl va mai organiza. Tot omul de televiziune a ținut să le mulțumească românilor pentru anii petrecuți împreună și a ținut să sublinieze că nu anul trebuie să fie mai bun, ci oamenii trebuie să fie mai buni.

Mulțumesc pentru anii ăștia mulți petrecuți împreună! Nu ANUL trebuie sa fie mai bun ci OAMENII! Să aveți mulți oameni buni in anul nou!, a spus Dan Negru.

Vedeta Antena 1 a reușit în anul 2021 să bifeze un record cu Revelionul pe care l-a prezentat. Show-ul din noaptea dintre ani s-a clasat pe locul al doilea după BBC în topul audiențelor de la nivel european. Anul acesta, Dan Negru și-a propus să-i bată pe englezi, dar se pare că nu a reușit să țină steagul sus nici pe plan național.