Mara Bănică a vorbit despre cauza decesului lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a murit. Mara Bănică a vorbit despre posibila cauză a decesului. Ea ținuse legătura în ultima vreme cu Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu a murit. ”Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu cu mai mulți prieteni.

Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”, a spus Mara Bănică.

Cum a fost găsit Costin Mărculescu

Actorul a fost găsit de către medicii de pe ambulanță în cadă. Cei de la Institutul de Medicina Legala vor stabili cauza exactă a decesului.

Costin Mărculescu a murit

Costin Mărculescu a murit. Vecinii au fost cei care au alertat autorităţile, după ce o ţeavă s-a spart în apartamentul lui Costin Mărculescu şi a inundat mai multe apartamente. 

Costin Mărculescu – biografie

Costin Mărculescu a murit. Nascut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, in doua piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”,

Iar in Cinematografie in 1985 in filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”, in 1986 a avut sansa sa fie distribuit in cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alaturi de Stefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petrut, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivascu etc.

Costin Mărculescu a murit

Costin Mărculescu a murit. A absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara

Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

Costin Mărculescu a murit. A pus bazele la 30 Mai 1999 Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

DISTRIBUIE PE: