Costin Mărculescu a murit! A fost găsit mort în casă după 3 zile, în stare avansată de putrefacție

Costin Mărculescu a murit! A fost găsit mort în casă după 3 zile! Artistul urma să împlinească 51 de ani peste câteva zile, chiar pe 29 iulie.

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele.

Câinele lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune.

”M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct.

Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a spus Mara Bănică. 

Costin Mărculescu a murit! A fost găsit mort în casă după 3 zile!

Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă  Trupul neînsufletit al actorului era în stare avansată de putrefacție.

Corpul lui Costin Mărculescu urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legala, în vederea stabilirii cauzei decesului. Prima ipoteza a celor care cerceteaza cauzele mortii lui este infarctul. 

Costin Mărculescu a fost văzut ultima oară de paznicul blocului. Cum arăta?

Anunțul a fost făcut în emisiunea prezentată de Dan Capatos: „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini”. A fost momentul în care vecinii s-au sesizat, au bătut la ușă, dar au văzut că nimeni nu răspunde.

Paznicul blocului în care locuia a povestit că ultima oară când Costin Mărculescu a ieșit să își plimbe câinele, a observat că actorul era schimbat la față și părea că avea o stare de sănătate precară.

Prietenii artistului au povestit că acesta se confrunta cu niște probleme serioase la inimă și că suferea de depresie de mai mult timp.

Mara Bănică era una dintre persoanele aproapiate lui Costin Mărculescu. Cei doi păstrau legătura și chiar speculează că este ultima persoană publică care a vorbit cu el în urmă cu doar câteva zile. „Nici nu stiu ce sa spun sau cum sa spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea..Dumnezeu sa te ierte, Costine!:(”, a scris Mara Bănică în urmă cu doar câteva minute pe Facebook.  

Costin Mărculescu a murit! A fost găsit mort în casă după 3 zile!

Costin Mărculescu locuia în apartamentul său cu un câine. Maxy a fost cel care a atras atenția vecinilor că este ceva în neregulă în

apartamentul lui Costin Mărculescu. ”Câinele lătra foarte tare de câteva zile. El locuia la etajul 8, iar lătratul câinelui se auzea chiar și din parcare”, a povestit un vecin.

Maxy, câinele cu care Costin Mărculescu locuia, avea doi ani și fusese salvat de actor dintr-un șanț. “Astăzi, 2 februarie,

se împlinesc fix doi ani de cănd din viscol ger zăpadă furtună ploaie cu gheață l-am luat din șanț pe Maxy care este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”, scria Costin Mărculescu, despre cățelul său. 

Costin Mărculescu a murit! Cum a fost gasit actorul

Moartea fulgerătoare a lui Costin Marculescu și faptul că trupul neînsuflețit a fost descoperit după zile bune de la deces aminteste in mod cutremurator de regretata Cristina Țopescu.

Cei doi au fost descoperiți de vecini, după zile bune de la deces, iar animalele de companie au fost și ultimele ființe pe care le-au avut alături.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină, care-i era și prietenă, a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezenta urme vizibile de violență.

Anchetatorii care au intrat în casă au susținut că fosta jurnalistă era în pat, învelită, părea că dormea. De altfel, se pare că aceasta chiar a murit în somn. Din păcate, Cristina Țopescu murise, conform medicilor legiști, cu circa două săptămâni înainte de a fi găsită.

DISTRIBUIE PE: