Regula de aur a lui Valeriu Popa: „Nu purtați niciodată haine second hand. Lăsați problemele la ușă

Supranumit și geniul misterios al românilor, grație calităților sale paranormale incredibile de diagnosticare și tratament, Valeriu Popa a lăsat moștenire lumii o serie de reguli de viață pe care merită să le luați în seamă.

Nu purtați haine de la Second Hand (mâna a doua)

Nu există persoane care să nu aibă în casă măcar o icoană. Dar, potrivit lui Valeriu Popa, atunci când o achiziționăm trebuie să fim foarte atenți să nu o cumpărăm de la hoți, deținuți sau oameni negativi, pentru că energia stocată în acest obiect ne atacă grav sistemul imunitar.

De asemenea, pentru a ne merge bine în viață nu trebuie să purtăm haine cumpărate de la second hand, dar nici să dăruim fără suflet curat altor persoane, hainele noastre de care nu mai avem nevoie. Și asta pentru că obiectele de îmbrăcăminte păstrează câmpul energetic al stăpânului.

Lăsați problemele la ușă

Atunci când ajungeți acasă, încercați să nu intrați pe ușă cu probleme și supărări, cu lăsați-le pur și simplu afară din locuința dumneavoastră. Iar dacă locuiți într-o casă în care au existat tot felul de spaime sau regrete, rugați-vă și iertați și astfel se va anula tot răul.

Valeriu Popa ne învață să vorbim cât mai puțin la telefonul mobil, pentru că ne atacă zona genito-urinară.

Nu în ultimul rând, nimeni nu trebuie să mănânce într-un loc apăsător. Alimentele trebuie consumate binecuvântate de Divinitate pentru că, altfel, mâncarea va fi o adevărată „otravă”.

DISTRIBUIE PE: