Recunoşti tânărul din imagine? Acum este unul dintre cei mai iubiţi români, cum a cucerit pe toată lumea

Cine este tânărul din imagine. În fotografia prezentată era un tânăr care nici nu visa că va avea parte de un asemenea succes, dar acum este un bărbat în toată firea, împlinit, care a cucerit toată România. Puțin îl recunosc, s-a schimbat mult între timp.

Cine este tânărul din fotografie
Timpul trece și ne schimbă. Nimeni nu scapă de anii care se scurg, indiferent de cine ai fi. Pe lângă faptul că începem să avem alte idei, păreri, ne schimbăm foarte mult din punct de vedere fizic și unii dintre noi chiar ajung de nerecunoscut.

La fel s-a întâmplat și în cazul tânărului din imagine, care acum este unul dintre cele mai iubite personaje din România. Pe vremea aceea nici nu se gândea că va avea parte de un asemenea succes și va deveni atât de celebru.

S-a schimbat complet de-a lungul anilor și nu mai seamănă deloc cu cel de atunci. Avea părul lung, dar acum a renunțat complet la acest look ce îi dădea un aer special, motiv pentru care nu te-ai gândi deloc că este vorba despre el.

Este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din țară și un actor renumit, partenerul de scenă al lui Smiley. L-am văzut într-o mulțime de filme și la unele dintre cele mai cunoscute emisiuni TV, printre care și cele de talente.

Dacă încă nu ți-ai dat seama despre cine este vorba, îți spunem noi: Pavel Bartoș. A devenit un bărbat în toată firea, un soț și un părinte-model, dar și un actor și prezentator de renume. Pavel Bartoș, prezentator și actor cu o apariție mereu plină de umor și zâmbet, ascunde în spatele acestei atitudini aparent fericite o poveste tulburătoare din adolescența sa. Originar dintr-o familie modestă de patru frați din Miercurea Ciuc, s-a născut în 1975 și a fost educat să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele.

Dramaticul moment care i-a marcat adolescența a avut loc când Pavel avea doar 16 ani. Orfan de tată, acesta a fost nevoit să preia rolul de cap al familiei, fiind cel mai în vârstă dintre frați. Pierderea tatălui, care era stâlpul familiei, a obligat tânărul Pavel să-și asume responsabilități și să-și găsească imediat un loc de muncă.

În căutarea primului său loc de muncă, Pavel Bartoș a început să lucreze ca salahor în construcții, având un program cu orar redus. Cu toate acestea, jonglarea între muncă și școală nu a fost deloc ușoară. Adolescentul a trebuit să se maturizeze rapid pentru a face față noilor responsabilități și să devină un sprijin real pentru ceilalți frați. Așadar, dincolo de zâmbetul său contagios și spiritul său plin de umor, povestea de viață a lui Pavel Bartoș dezvăluie lupta unui tânăr care a trebuit să-și depășească rapid obstacolele și să-și construiască propriul drum în viață, în ciuda încercărilor dificile.

”A trebuit să devin, cumva, bărbatul din casă. Nu neapărat capul familiei, dar a trebuit să mă responsabilizez dintr-odată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Deja de la 16 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi găsesc un loc de muncă pentru a putea să îmi ajut familia.

La liceu, încercam să îmi găsesc joburi part time, iar pe vremea aceea erau foarte puține și foarte greu de găsit. Primul meu job a fost ca salahor în construcții, iar atunci mi-am dat seama că nu îmi place deloc munca fizică, dar a trebuit să o fac.

În facultate, am făcut de la ospătărie până la vânzător. Vorba aia, le-am făcut pe toate”, a declarat Pavel Bartoș pentru revista Viva! Pavel Bartoș, celebrul prezentator și actor, păstrează cu căldură și recunoștință amintiri ale părintelui său, care a părăsit această lume. În ciuda absenței fizice, învățămintele și sfaturile lăsate în urmă de tatăl său au avut un impact profund asupra parcursului său de viață, contribuind la transformarea sa în adultul de succes pe care îl vedem astăzi.Tatăl lui Pavel Bartoș, un ghid înțelept și încrezător, i-a insuflat fiului său principii de viață esențiale. Printre acestea, sfatul de a merita orice, dar de a înțelege că nimic nu vine fără efortul depus. Această învățătură a devenit un far în viața lui Pavel, ghidându-l în alegerile sale și inspirându-l să se dedice muncii și perseverenței.

În fiecare cuvânt rostit, părintele său îl încuraja să caute și să aprecieze valoarea în tot ceea ce întreprinde. Acesta îi sublinia importanța muncii asidue și a determinării în atingerea obiectivelor, amintindu-i mereu că reușita nu vine de la sine, ci este rezultatul unei pasiuni susținute și a unei munci constante.

”Familia m-a învățat respectul: să nu faci nimănui ceva ce ție nu îți place… niciodată! Asta a fost o regulă de bază în familia noastră. Și mai era încă o chestie, de la tata: nimic nu ți se cuvine. Meriți o grămadă de lucruri, dar pentru ele trebuie să muncești”, a mai dezvăluit Pavel Bartoș.

DISTRIBUIE PE: