Reacția neașteptată a mamei Raisei la scrisoarea polițistului: „Noi nu-i vrem răul! Îl credem”

Familia Raisei Nicoleta, fetița ucisă de polițist, reacție neașteptată la scrisoarea agentului. Se pare că părinții micuței nu îi doresc răul bărbatului vinovat și îl cred că nu a vrut să provoace o asemenea tragedie.

Mama Raisei Nicoleta, fetița ucisă de polițist în tragicul accident, a oferit o primă reacție, după ce a primit scrisoarea de la agentul vinovat. Famila este profund îndurerată, dar se pare că se aștepta să primească aceste cuvinte din partea bărbatului.

Reacția neașteptată a mamei Raisei la scrisoarea polițistului

În exclusivitate pentru Acces Direct, Liliana, mama Raisei Nicoleta, a mărutirisit că nu are niciun resentiment față de polițistul vinovat. De asemenea, femeia susține că este sigură că agentul nu a vrut să le facă rău și nici el nu s-ar simți bine știind că a ucis un copil.

„Știam că vrea să ne trimită o scrisoare, am fost întrebată de domnul avocat. Am fost de acord, eu una nu am niciun fel de resentiment față de domnul polițist, până la urmă toți suntem oameni. În niciun caz nu a vrut să ne facă treaba asta, dar asta e situația, nu avem ce să facem. Acum trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat, înapoi nu poate să ne-o aducă nimeni. În niciun caz nu se simte minunat în postura asta, să știe că a omorât un copil”, a mărturist mama Raisei Nicoleta, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Familia Raisei nu dorește răul polițistului vinovat

Liliana, mama îndurerată, a mărturisit că nu avea nicio așteptare din partea polițistului, iar familia micuței nu îi dorește răul. Cu atât mai mult, aceasta susțin că nu are de ce să-l ierte, mai ales pentru că nici ei nu știu cum să treacă peste această tragedie.

„Nu aveam niciun fel de așteptare și pot să spun că nici nu mă liniștește, nici nu mă enervează, nu am niciun fel de sentiment. Nu îi vrem răul, asta vreau să știe. Nu avem o ură față de el, atât noi, cât și cealaltă familie, a Marinei. Nu l-am iertat, dar nici nu am ce să iert, nu știu cum să explic, sunt niște sentimente ciudate care ne încearcă în perioada asta și nici noi nu știm ce ne-a lovit și ce simțim. E destul de complicat”, a adăugat aceasta.

Se pare că polițistului vinovat îi pare rău de accidentul pe care l-a provocat, iar acum a vrut să-și ceară scuze familiei îndurerate. Mama Raisei Nicoleta susține că nu îi dorește răul, mai ales pentru că este singură că acesta nu a vrut să se întâmple o asemenea tragedie.