Reactia Gabrielei Cristea, dupa moartea lui Marcel Toader: „Nu o sa merg la inmormantare”

Dupa ce a aflat ca Marcel Toader a murit, Gabriela Cristea a avut o prima reactie. Fosta prezentatoare TV a dezvaluit ca nu poate sa creada aceasta veste si ca spera sa fie doar o gluma proasta.

Vedeta a avut puterea sa spuna si cateva cuvinte: „Nu-mi vine sa cred si stirea asta sper sa nu fie o gluma proasta, asa cum s-a mai intamplat in alte cazuri. Condoleante familiei!”, a spus Gabriela Cristea

Aceasta a dezvaluit si daca va merge la inmormantare:

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de impartit cu el. Stiu ca a mai avut in infarct in 2012. Dar nu stiu ce a mai facut apoi… Nu o sa merg la inmormantare”, a marturisit, Gabriela Cristea, pentru o publicatie.

Prietenii lui Marcel Toader sunt socati dupa ce au aflat ce s-a intamplat cu omul de afaceri si nu isi pot reveni

„Sunt socat! Nu pot sa cred! Domane! Bunul meu prieten Marcel a plecat..Dumnezeu sa il ierte! Traiti viata la maxim, traiti-o frumos si cu demnitate..uneori e atat de scurta..”, a fost mesajul lui Sorin Marcus.

„Marcele, sper sa fie o gluma proasta. La sprit, asa..Sa fi ras de noi toti..Tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi?! Vreau sa cred ca nu e nimic adevarat si ca ti-ai pus cel mai bun prieten sa rada de mine la telefon”, a scris si Mara Banica in mediul online.

„Eu am sunat pe numarul lui si mi-a raspuns un prieten…A facut infarct in curte si a murit. Eu am pierdut un prieten foarte bun”, a mai marturisit Mara Banica, cu ochii in lacrimi.

sursa: wowbiz.ro

DISTRIBUIE ARTICOLUL