Reacția dezastruoasă a lui Mircea Badea, după ce a aflat că Andreea Esca are coronavirus. ”Tuta sugea ciorapii!”

Ştirea zilei este, fără îndoială, despre Andreea Esca şi posibila sa infecţie cu noul COVID-19. Mircea Badea face parte dintre cei care au avut ceva de spus în legătură cu subiectul.

Andreea Esca petrecea în urmă cu câteva zile alături de alte zeci de vedete

Imaginile cu Andreea Esca la petrecerea de lansare a unui hotel de lux din staţiunea Olimp fac înconjurul internetului. Ştirista de la PRO TV este intens criticată de către internauţi, care o acuză că a încălcat toate regulile de distanţare socială impuse de autorităţi. Mircea Badea a reacţionat în stilul caracteristic pe contul său de Instagram.

E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul, a scris vedeta Antenei 3

Reacția dezastruoasă a lui Mircea Badea, după ce a aflat că Andreea Esca are coronavirus. ”Tuta sugea ciorapii!”

Andreea Esca s-ar afla printre angajații PRO TV care sunt infectați cu noul coronavirus. Vedeta ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Şea.

Informatia vine la doar câteva zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multi angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus.

Petrecerea care ar fi “vinovată” de îmbolnăvirea stiristei de la Pro TV

La evenimentul de pe litoral au participat zeci de persoane şi nici măcar una nu părea să ţină cont de vreo regulă de distanţare sociale. Imaginile au fost făcute publice chiar în emisiunea „La Măruță”. Andreea Esca apare fără mască în timp ce dansează.

În fiecare vară, de când s-au născut copiii, există această vacanță. Chiar dacă acum sunt măr. Ei își doresc în continuare ca una dintre vacanțele de vară să le petrecem împreuna. Anul acesta o să mergem cu siguranță la Porumbacu, într-un sat de la poalele munților Făgăraș de unde este bunicul meu și unde am restaurat niște case și cu siguranță vom petrece mult timp acolo și pe litoralul nostru, unde ne place foarte mult, a spus Andreea Esca

Printre cei invitați la lansarea hotelului Novum by the Sea și intervievați de PRO TV s-au mai aflat și Cove, Geanina Ilieș, Lili Sandu sau Adina Buzatu. Delia a susţinut un concert de zile mari pe scena improvizată.

DISTRIBUIE PE: