Răzvan Simion, nuntă la etajul 25, cu decor și priveliște de vis: sute de lumânări, sute de hortensii albe

Răzvan Simion și Daliana Răducan au celebrat uniunea lor într-un eveniment discret, departe de ochii curioșilor și fără a se lăsa capturați de strălucirea superficială a rețelelor sociale și a presei.

Această pereche, care împărtășește o legătură profundă de trei ani, și-a unit destinele într-o ceremonie elegantă și rafinată pe data de 8 iunie.

Cu toate că evenimentul lor s-a desfășurat în aceeași zi cu alte cupluri notabile, precum Daniel Pavel și Ana Maria Pop sau Larisa Iordache și Cristian Chiriță, Răzvan și Daliana au ales să-și păstreze intimitatea și să-și împărtășească bucuria abia după ceremonie.

Detaliile subtile și rafinate ale nuntii lor au fost dezvăluite de Carmen Ioniță, prietena apropiată și organizatoarea evenimentului.

Decorul excepțional a fost alcătuit din nuanțe delicate de alb și aur, cu accente vibrante de trandafiri roșii, simbol al dragostei. O mare atenție s-a acordat și iluminării, cu lumânări elegante care împânzeau locația și marcau drumul către petrecere.

Momentul muzical a fost oferit de tenorul Alin Stoica, care a încântat invitații și mirii cu celebra arie “Libiamo ne’ lieti calici” din opera “La Traviata” de Giuseppe Verdi, aducând o notă de rafinament și emoție evenimentului.

Locația aleasă pentru ceremonie a fost la înălțime literalmente și metaforic, situată la etajul 25 al unui restaurant exclusivist în clădirea Ana Tower, din inima Bucureștiului.

Priveliștea panoramică a fost impresionantă, iar atmosfera interioară a fost la fel de sofisticată. Cu toate că costurile unei astfel de experiențe nu sunt modeste, meniul și selecția de vinuri au fost de cea mai înaltă calitate.

În ceea ce privește ținutele, atenția s-a îndreptat și către Dani Oțil și soția lui, care au fost prezenți pentru a sărbători alături de prietenii lor apropiați.

Dani, fiind apropiatul de-o viață al lui Răzvan Simion, a ales un costum impecabil, personalizat cu inițialele sale.

Gabriela, cunoscută pentru frumusețea ei irezistibilă, a strălucit într-o rochie argintie, subliniindu-și eleganța și stilul unic.

DISTRIBUIE PE: