Probleme mari pentru fostul lider PSD. Ce se intampla in inchisoare

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, are probleme grave de sanatate. Codrin Stefanescu a vorbit despre problemele pe care le intampina Liviu Dragnea in inchisoare.

Fostul secretar general adjunct al PSD a dezvaluit pe pagina sa de Facebook ca l-a vizitat pe Dragnea la inchisoare.

Liviu Dragnea, probleme de sanatate in inchisoare

Codrin Stefanescu spune ca fostul lider PSD a fost pedepsit dupa interviul dat din inchisoare.

”Chiar si dreptul sau la sanatate este refuzat, amanat, tergiversat. Trebuie sa se opereze la coloana, are dureri imense si asteapta sa i se permita asta! E un om puternic, nu plange, nu urla! Dar ceea ce i se intampla este inadmisibil! Sistemul este infricosat de el, stim asta!

Dar unui patriot nu trebuie sa i se incalce toate drepturile, doar pentru ca PSD si opinia publica tac complice! Sunt multi oameni curajosi care vor lua pozitie in sensul acesta! Eu sunt unul!

Am vrut sa va informez ca sa stiti situatia reala! Sunt sigur ca avocatii sai vor prezenta situatia asta intr-o conferinta de presa in zilele urmatoare. Fiti alaturi de el! Are nevoie, desi nu o cere!

Anunt pentru membrii, simpatizantii si sustinatorii PSD! (…) Liderul nostru uitat de Ciolacu si echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflati la conducerea partidului.

Pe care si l-ar dori putrezit in inchisoare si niciodata liber. Liviu mi-a spus ca este pedepsit dupa interviul dat in presa! Singurul caz dupa Revolutia din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la munca, il tin fortat in camera, i-au interzis dreptul la pachete, vizite si interviuri in media! Desi sunt cereri imense in acest sens!”, a scris Codrin Stefanescu pe pagina sa de Facebook.

DISTRIBUIE PE: