Probleme la votare! Multe voturi din Iasi vor fi anulate din această cauză. Ce parere ai? Vezi cum trebuie sa votezi corect

Un ieșean a postat pe Facebook o imagine cu un buletin de vot ștampilat greșit, pe prima, nu pe ultima pagină și atrage atenția că multe voturi vor fi anulate din această cauză. El a sesizat și Biroul Electoral Județean.

CUM NE ANULEAZĂ VOTUL? PREȘEDINTELE DE SECȚIE MINTE CU NERUȘINARE!

În mai multe secții de votare ștampila de control a fost pusă pe prima pagină și nu pe ultima cum este stipulat în lege, iar acele voturi vor fi anulate!

Exemplu din Iași:

Președintele de secție minte cu nerușinare pentru a duce la bun sfârșit acest lucru.

Delegatul USR a atenționat președintele de secție, dar acesta a zis că e în regulă așa.

Delegatul USR sunat la Biroul Electoral Județean explicând situația, iar aceștia au spus că toate voturile trebuie anulate.

Președintele de secție vorbește cu cei de la BEJ, ii se comunică faptul că trebuie anulate toate buletinele de vot, dar el comunică celor din comisie că totul e în regulă și că se va continua așa.

Am sunat de 2 ori la BEJ, mi-au spus că au anunțat din nou președintele secției să anuleze buletinele și să pregăteasca altele noi, dar el continuă fără să țină cont de cei de la BEJ sau de cei din comisie.

Sa fiți foarte atenți să vedeți dacă ștampila de control este pusă pe ultima pagină, iar dacă nu, sunați la BEJ!

Haideți să ieșim în număr cât mai mare să nu poată fraudula votul!”, a scris Filip Havarneanu pe Facebook.

DISTRIBUIE PE: