Privește cum poti elimina RUGINA de pe mașină aproape gratis in câteva momente. TOTI șoferii trebuie să vadă asta!

Ruginirea este cauzată de contactul metalului neprotejat cu apă, care are o uşoară aciditate naturală foarte rapida. În acest clip va prezentam o soluţie care nu te costă aproape nimic si sperăm să vă fie de ajutor!

– Elimină rugina (se înmoaie o bucată de cârpă în Coca-Cola, și se freacă zona afectată de rugină)

Iti prezint niste lucruri utile pe care le mai poti face:

– Curăță WC-ul (se toarnă Coca-Cola în vasul de toaletă, se lasă o perioadă de timp, apoi se trage apa)
– Curăță depunerile de pe bornele bateriei auto
– Curăță motorul – Curăță petele de ulei de pe podeaua garajului (petele se lasă “la înmuiat” în Coca-Cola, apoi se șterg cu o cârpă)
– Curăță tigăile și oalele arse (se toarnă Coca-Cola în ele și se lasă la înmuiat)
– Ajută la decalcifierea ceainicelor – Dă luciu monedelor

– Curăță mortarul de pe faianță, acoperiș etc
– Dizolvă dinții – Scoate guma din păr – Îndepărtează petele de pe vasele de sticlă
– Curăță rugina din piscine (se toarnă 2 litri de Coca-Cola) – Scoate vopseaua din păr
– Scoate petele de cariocă din covor – Scoate petele de vopsea de pe mobila de metal
– Îndepărtează petele de grăsime de pe haine

Ce se întâmplă după ce ai băut un pahar de Cola!

În primele 10 minute: 10 lingurițe de zahăr intră în organism (adică 100% din aportul zilnic recomandat). Nu vomiți imediat, datorită excesului de dulce. Acidul fosforic îi taie aroma, ajutând corpul să țină zahărul sub control.

20 minute: Nivelurile de zahăr din sânge cresc amețitor, provocând o explozie de insulină. Ficatul răspunde la acest lucru transformând toată cantitatea de zahăr primită în grăsime.

40 minute: În acest moment, absorbția cafeinei este completă. Pupilele se dilată, presiunea sângelui crește, iar ca răspuns, ficatul “revarsă” și mai mult zahăr în fluxul de sânge. Receptorii adenozinei din creier sunt acum blocați, prevenind astfel somnolența.

45 minute: Corpul crește producția de dopamină – un hormon care stimulează centrul de plăcere din creier. Acest efect este asemănător celui produs de heroină. După 1 oră, acidul fosforic se leagă de calciul, magneziul și zincul din tractul intestinal, fapt care supra-încarcă metabolismul. Are loc acum o eliminare a calciului prin urină.

Situația este agravată și de dozele mari de zahăr și îndulcitori din Cola. Proprietățile diuretice ale cofeinei intră și ele în joc în joc. În acest moment, poți fi sigur că vei elimina prin urină calciul, magneziul și zincul care trebuia să ajungă în oasele tale, precum și alți electroliți de sodiu și apă.

După mai bine de o oră, încep să se manifeste „efectele” băuturii: experimentăm o cădere de energie. Devenim astfel iritabili sau depresivi. Am eliminat toată apa care era în Cola, dar nu înainte de a o “infuza” cu alte elemente nutritive valoroase, pe care corpul nostru le-ar fi folosit pentru lucruri importante: hidratarea corpului și construirea de oase și dinți puternici.

DISTRIBUIE PE: