Carmen Tănase, revoltată! Declarații neașteptate despre epidemia de Covid-19: „De la început am fost sceptică”

Carmen Tănase a reacționat dur, duminică seară, privind măsurile luate de autorități în contextul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Carmen Tănase a făcut duminică, 14 iunie, o serie de declarații neașteptate privind epidemia de coronavirus. Actrița și-a spus părerea fără perdea!Actrița Carmen Tănase a declarat că, încă de la început a fost sceptică.

Atunci când a văzut imaginile din China, în care oamenii cădeau ca secerați în fața camerelor, și-a ridicat alte semne de întrebare.

„Am văzut imaginile pe care le-a văzut toată lumea, cu niște oameni din China care cădeau ca muștele. Apoi, lucrând în televiziune, am zis „mă, dar cum cad ăștia fix în dreptul unei camere de supraveghere?”. De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare”, a spus Carmen Tănase la Antena3.

Carmen Tănase este de părere că măsurile luate în timpul pandemiei de coronavirus au fost mult exagerate.

„Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă nu sunt bolnavi, Doamne ferește! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real.

Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt și oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră, care nu mai scapă. Faptul că închizi Everestul și planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta este de neconceput”, a mai spus actrița. 

Printre altele, Carmen Tănase a precizat că, în opinia sa, urmează ceva foarte rău. Actrița a subliniat că ea crede că este un exercițiu, o repetiție generală pentru ceva ce ar urma să vină în viitor.

DISTRIBUIE PE: