Prima reacție a Gabrielei Firea, după externare: „Nu mor caii când vor câinii, da?”

Gabriela Firea, primarul Capitalei, s-a întors acasă după ultima intervenție chirurgicală la colon pe care a suferit-o.

Primarul Bucureștiului a povestit pe Facebook cum a decurs operația și a mulțumit încă o dată colectivului de medici dar și familiei care i-au stat aproape în momentele de cumpănă. Firea a mai spus că va mai trece printr-o perioadă de recuperare la domiciliu, după care se va întoarce la job, pregătindu-se pentru viitoarele alegeri locale. „Nu mor caii când vor câinii, da?” și-a încheiat postarea Gabriela Firea, referindu-se la Opoziție.

„Nicăieri nu e mai bine ca acasă! După o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viața obișnuită e ca o nouă șansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic.

Sunt, așadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare și dornică să mă întorc la viața normală. Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soțul meu Florin, care mi-a fost sprijin și izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de năzdrăvanii mezini Zian și de David, dar și de mama, surorile și fratele meu, de cumnați, de copiii noștri mari, de prietenii dragi” a scris Firea pe Facebook.

Primarul Capitalei le-a mulțumit „eroilor” ei, echipa de medici despre care susține că au tratat-o exemplar, la fel cum ar fi fost tratată și la Londra.

„Le sunt profund recunoscătoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat să trec cu bine, fără probleme, peste o afecțiune deloc simplă sau banală. Gândurile mele de prețuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în științe medicale, managerul spitalului și șeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Sef Secție,

Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Sunt convinsă că dedicarea și profesionalismul lor nu reprezintă o excepție, ci regula în sistemul românesc de sănătate. Am această confirmare inclusiv de la reputații specialiști din Londra care m-au consultat, înainte de operația finală, și care mi-au spus că ar procedat la fel ca echipa din România”.

Gabriela Firea a vorbit apoi despre perioada grea pe care o așteaptă în fruntea primăriei, cea a viitoarelor alegeri locale.

„După o perioadă de recuperare post-operatorie, care sper să nu dureze foarte mult, mă voi întoarce la Primărie, unde mă așteaptă o sumedenie de proiecte.

Urmează o perioadă grea, așa cum este întotdeauna în preajma alegerilor, cu o puternică încărcătură negativă, dar am convingerea că sinceritatea și bunele intenții cu care eu și echipa mea luptăm pentru bucureșteni vor prevala în fața atacurilor nedrepte și ipocrite cu care sunt bombardată zilnic, din partea Opoziției.

Nu mor caii când vor câinii, da?” a conchis Firea, cu bătaie către consilierii Opoziției.

DISTRIBUIE PE: