Prima declarație oficiala a Anamariei Prodan, după ce l-a bătut pe Dan Alexa: „Am avut o…

Ce spune Anamaria Prodan după ce l-a lovit în această seară pe Dan Alexa.

La puțin timp după ce a fost protagonista unui moment absolut șocant, în care l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, Anamaria Prodan a ținut să explice pentru WoWbiz.ro ce s-a întâmplat. Impresara a dezvăluit ce s-a întâmplat în această seară întrea ea și antrenorul Dan Alexa, la finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botoșani.

Iată ce ne-a spus soția lui Laurențiu Reghecampf:

„Am vorbit despre niste jucatori. Nu ma interesează ce apare in presa. Eu sunt mai nervoasa și vulcanică de fel  La ce circ e in presa, iar sunt in prim plan. Sunt obișnuita sa fiu nr 1 in presa și in sport și am simțit ca îmi ia fata Halep… M-am gândit sa scrie presa numai de mine in ziua in care a câștigat ea Wimbledon-ul… glumesc. Am avut o discuție despre doua transferuri mai nereușite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

La rândul său, și Dan Alexa a vorbit despre scandalul izbucnit în această seară și a avut, la rândul său, o reacție.

„Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Dan Alexa, bănuiți de ani de zile că sunt amanți
În ultimii ani, au tot existat zvonuri despre o posibilă relație între cei doi, mai ales că Dan Alexa a divorțat de soție, iar femeia cu care acesta a fost căsătorit a rupt orice legătură cu impresara. Cu toate acestea, cei doi au spus că între ei nu este mai mult decât o relație strict profesională.

Într-un interviu acordat în luna ianuarie Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan infirma categoric orice legătură cu Dan Alexa.

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă.

Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia…”, a fost explicația Anamariei.

DISTRIBUIE PE: