Prăjitură de casă moale și pufoasă – Prăjitura Raffaello – Rețetă fără coacere, cu imagini

Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Prăjitura Raffaello (fără coacere) – Nimeni nu refuză încă o porție – Prăjitură de casă moale și pufoasă

Ingrediente necesare:

1 L lapte
8 linguri zahăr
2 plicuri budincă de vanilie
120 g unt (la temperatura camerei)

50 g ciocolată albă
210 g fulgi de cocos

180 ml smântână dulce
1 pachet biscuiți

Fulgi de cocos pentru decor

Mod de preparare:

Punem laptele pe foc. Adăugăm zahărul, praful de budincă și amestecăm până se îngroașă.

Încorporăm untul, ciocolata, fulgii de cocos și smântâna.

Transferăm crema într-un bol și o mixăm cu mixerul timp de câteva minute.

Punem un strat de biscuiți într-o tavă peste care întindem un strat de cremă. Repetăm straturile până se termină ingredientele.

Peste ultimul strat de cremă presărăm fulgi de cocos și dăm prăjitura la frigider pentru 4-5 ore.

Savurați cu poftă! Poftă bună!

DISTRIBUIE PE: