Prăjitură cu ciocolată și Kinder Bueno
INGREDIENTE
Ingrediente blat:
7 ouă
7 linguri zahăr
6 linguri făină
5 linguri ulei
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
Ingrediente cremă:
600 ml frișcă
500 g ciocolată cu lapte
250 g mascarpone
Batoane Kinder Bueno
Sirop:
400 ml apă
200 g zahăr ars, aromatizat cu vanilie
MOD DE PREPARARE
Pregătire blat:
Mixăm albușurile cu zahărul și un praf de sare, adăugăm gălbenușurile, uleiul și amestecăm cu o spatulă. Încorporăm pudra de cacao, făina și praful de copt.
Coacem 35 de minute la 160 de grade într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, dimensiune 27×30 cm.
- cât să devină o cremă fină și spumoasă.
Asamblare:
Tăiem blatul rece pe orizontală și îl însiropăm. Așezăm jumătate din cremă, apoi blatul, însiropăm iar și adăugăm restul de cremă. Păstrăm 200 g pentru ornat. Lăsăm prăjitura la rece până a doua zi, feliem și pudrăm cu cacao. Ornăm cu o avelină de cremă și o bucată de baton Kinder Bueno.
RECOMANDĂRI / SUGESTII
Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.