Poza pe care Andreea de la Puterea Dragostei ar fi vrut să o vadă ștearsă! Cum arăta în urmă cu câțiva ani

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 2.

Andreea a făcut senzație încă din primele săptămâni, când după o scurtă relație cu Livian, s-a aflat că îl cunoaște și pe tatăl acestuia, pe celebrul Nelson Mondial.

Atunci, Andreea a fost pusă într-o situație delicate pentru că au fost unii care au susținut că ar fi fost chiar iubita tatălui lui Livian. Până la urmă, lucrurile s-au lămurit!

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a dansat în clipul lui Guță

Andreea a rămas în competiție și este o concurentă pe care o plac mult bărbați. E blondă, sexy, iar când dansează mulți o admiră. De altfel, în urmă cu câțiva ani, Andreea Pirui a fost și dansatoare într-un videoclip al lui Nicolae Guță.

Ei bine, zilele trecute, pe unul din grupurile de fani ai emisiunii Puterea Dragostei, a fost distribuită o poză veche cu Andreea Pirui. Este o imagine pe care probabil că Andreea nu ar fi vrut să o vadă fanii ei de acum, pentru că tânăra din imagine este mult diferită de concurenta de azi de la Puterea Dragostei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.