Povestea cutremurătoare a inginerului devenit cerșetor s-a SFÂRȘIT TRAGIC! Laurențiu s-a STINS, iar familia lui a…

Se spune că viața bate filmul, că soarta lovește crunt, că este greu să atingi culmile succesului și mult prea ușor să cazi. Povestea lui Laurențiu o demonstrează cu prisosință. Din păcate, cu un final tragic. Bărbatul devenit, din inginer, un simplu cerșetor ar fi murit în urmă două săptămâni. Familia a aflat abia acum, iar înmormântarea este programată ASTAZI.

Vi-l amintiți? Povestea lui a spus-o în urmă, cu o lună, o tânără, pe Facebook. L-a întâlnit întâmplător în București și au schimbat câteva cuvinte. Ce a aflat, a fost uimitor.

O postare care a devenit virală

“Apel la umanitate

Vin de pe Strada Ion Câmpineanu, unde, pe treptele unei scări, aproape de ieșirea spre Intercontinental, am întâlnit un OM.
Îl văd cu privirea tristă și cu o caserolă de ciorbă în mâna. Gândul îi e departe și îl sperii când mă apropii de el. Varsă ciorba și își cere mii de scuze, crezând că m-a stropit. Îmi spune:

«Pot să vă pun o întrebare?

Eu cum ies din asta?»

El este Laurențiu Morăruș, absolvent la Politehnică – Aerospațială. Are 44 de ani. Povestește că a fost un copil sărac și i-a plăcut să învețe. Îmi spune cu rușine că facultatea trebuia să fie 5 ani, dar el a terminat în 6. Până acum un an a lucrat că inginer și i-a mers foarte bine (M-a rugat dacă poate intra pe gmail și mi-a arăt poza cu el de când era bine).

De un an stă pe străzi, e dezamăgit că, de când l-a lăsat soția, l-a cuprins și patima băuturii”, așa începea povestea care a uimit o lume întreagă. Curând postarea a devenit virală și oamenii au încercat să-l caute și să-l ajute.

“Azi a ales să dea banii pe o ciorbă caldă în loc de orice altceva. Își dorește mult măcar să se tundă și să se bărbierească. M-a rugat să îi dau voie să sune pe cineva și a dat pe speaker. Era Mamina, cum îi spune el. L-a recunoscut imediat și l-a întrebat «Ce faci, Laur mami? Ți-a fost frig azi-noapte?» Ea nu îl poate ajuta, stă departe și tatăl lui nu vrea să-l primească. Ea îl roagă să meargă la un spital, să aibă cineva grijă de el”, continuă postarea.

“Laurențiu este din Găești, județul Dâmbovița. A absolvit Politehnica la o secție extrem de grea. Provine dintr-o familie modestă și colegii care l-au recunoscut au vrut să-l ajute. Chiar să-l interneze în spital. Dar el îmi spune mereu «Cum Dumnezeu ies eu din asta?»”, mai scria în apelul lansat pe Facebook.

“Cu regrete sincere…”

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu exactitate de atunci. Toată lumea stătea cu sufletul la gură să-l vadă salvat, oamenii au lăsat mii de comentarii în care își doreau să-l cunoască pentru a-i sări în ajutor. Un coleg a făcut însă anunțul dureros, după ce a aflat că Laurențiu a murit acum două săptămâni, iar familia sa nu ar fi știut…

“Cu regrete sincere… Țin să anunț că colegul nostru Morăruș Laurențiu nu mai este printre noi… Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Găești, miercuri” i-a anunțat fostul lui coleg pe cunoscuți.

cancan.ro

DISTRIBUIE PE: