Război pe avere între fiica lui Cornel Galeș și fiii Ilenei Ciuculete! Sora vitregă nu renunță la moștenire

Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș a reînceput, de data aceasta intrând în joc și Claudia Stroe, fiica soțului artistei. Procesul, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, urmează să se reia.

Înainte de moartea lui Cornel Galeș, care a pierit într-un dramatic accident de mașină în Spania, acesta se judeca, într-un proces început în 2017, cu Mugurel și Cristi Sfetcu, băieții din prima căsătorie a Ilenei Ciuculete, pe averea regretatei interprete de muzică populară.

În anul 2018 judecătorii au decis ca averea Ilenei Ciuculete să se împartă în acest mod: Cornel Galeş a fost obligat de instanță să plătească o cotă parte din casa în care a locuit cu soția lui.

După decesul lui Cornel Galeș însă, averea urma să se împartă între cei doi fii ai artistei. Iată însă că la succesiune va intra și Claudia Stroe, fiica lui Galeș, aceasta fiind introdusă în dosarul de partaj care se află de mai bine de doi ani pe rol, scrie cancan.ro.

Dat fiind că Ileana Ciuculete a fost o cântăreață extrem de apreciată și de căutată pentru evenimente (Cornel Galeș i-a fost și impresar), averea care ar fi rămas de pe urma artistei este una impresionantă.

Drept urmare, fiii Ilenei Ciuculete ar fi încercat să o convingă pe Claudia, sora lor vitregă, să renunțe la partea ei demoștenire, menționează sursa citată.

După moartea soției sale, Cornel Galeș a fost obligat de judecători să le plătească fiilor Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil pe care l-a vândut cu 91.000 de euro, la care s-au adăugat și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

Moartea lui Cornel Galeș a simplicat, aparent, lucrurile, dar termenele de judecată s-au prelungit, deoarece a intervenit pandemia de coronavirus și procesele au fost suspendate. După reînceperea procesului, împărțeala averii celor doi se va face însă la trei, fiica lui Cornel Galeș, evident, nefiind dispusă să renunțte la partea de avere care i se cuvine.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină

Exact când viața lui părea să fi intrat pe un făgaș normal, fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină tragic petrecut în Spania. Cornel Galeș a murit la doi ani după ce soția lui s-a stins din viață, fiind răpusă de o boală nemiloasă. Sursa: viva.ro

DISTRIBUIE PE: