Petitie Online! Cine a-ți vrea să prezinte puterea dragostei în Continuare ?

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, care și-a început cariera în televiziune ca „vecina” lui Răzvan Simion și Dani Oțil, în emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi și are o carieră în acest domeniu de peste 27 de ani. Publicul îl iubește, iar emisiunile sale sunt unele dintre cele mai urmărite de telespectatori.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare vedete de la noi, cu o carieră în televiziune care se întinde pe mai bine de 20 de ani. Devenită celebră cu emisiunea ‘Noră pentru mama’, bruneta nu a avut parte de o viață personală la fel de norocoasă ca cea profesională. Totul e bine când se termină cu bine, Gabriela Cristea găsindu-și împlinirea într-un final și pe acest plan.

Mirela Vaida este o prezentatoare TV din România. S-a născut în Târgu Frumos la data de 16 martie 1982. Mirela Vaida a prezentat timp de 7 ani emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”. Mirela este căsătorită cu Alexandru, director comercial la o firmă din Sibiu. Cei doi au trei copii.

DISTRIBUITI MAI DEPARTE, PENTRU A STRANGE VOTURI. VA RECOMANDAM SA POSTATI IN GRUPURI SAU SA TRIMITETI LA PRIETENI!

[poll id=”2″]

DISTRIBUIE PE: