Pastramă a vrut să iasă de sub papucul Brigittei! Scandal în plină stradă! Discuții aprinse între cei doi

Deși totul pare roz în viața proaspeților însurăței Brigitte și Florin Pastramă, aceștia au avut parte și de momente tensionate, chiar recent.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi chiar cu câteva zile înainte de nuntă, atunci când au mers la o florărie, probabil pentru a alege decorațiunile pentru evenimentul mult-așteptat.

La un moment dat, aparent din senin, tensiunea apare între cei doi, care încep să aibă un schimb de replici intens chiar în plină stradă.

Oricare ar fi fost motivul tensiunilor dintre ei, Brigitte și Pastramă nu au mai ținut cont de faptul că se află în public.

Brigitte se încruntă brusc, schimbă câteva vorbe cu partenerul ei, apoi acesta pleacă până la mașină, probabil pentru a se liniști și a-și regăsi calmul.

Au plecat de la florărie vizibil nervoși
După ce a revenit alături de Brigitte, atmosfera a părut să devină mai calmă, dar conflictul încă ardea mocnit.

Cei doi au plecat de la florărie, dar au păstrat distanța și s-au ținut de mână doar pentru câteva secunde.

În urmă cu câteva zile, Brigitte și Florin au plecat în luna de miere către Maldive, destinație exotică în care proaspăta mireasă și-a dorit de multă vreme să ajungă.

Fosta soție a lui Ilie Năstase și afaceristul Florin Pastramă s-au cunoscut într-o emisiune TV și tot acolo s-a înfriripat relația dintre ei.

Cei doi s-au căsătorit pe 7 iulie, iar petrecerea de nuntă a fost organizată de buna prietenă a miresei Oana Roman.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!
DISTRIBUIE PE: