Parintii Alexandrei Macesanu, din nou in lacrimi!

Alexandra Macesanu este disparuta de la finalul lunii iulie, dar parintii fetei care a fost rapita de Gheorghe Dinca, nu cred ca fiica lor este moarta.

Parintii Alexandrei Macesanu isi asteapta fata acasa, ei mai spera ca fiica lor nu este moarta, ci tinuta ostatica de cineva. Luni este o zi grea pentru parintii Alexandrei Macesanu.

Este pentru prima data cand in prima zi de scoala, din casa lor va pleca o singura eleva: sora de 10 ani a Alexandrei Macesanu.

Si Alexandra ar fi trebuit sa mearga astazi la scoala, ea este eleva la Liceul Mihai Viteazu din Caracal. In iulie, cand s-a aflat de disparitia Alexandrei si apoi s-a facut publica informatia ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe tanara care ceruse ajutorul la 112, directorul liceului a vorbit despre adolescenta.

”Alexandra era un copil foarte bun. Era la specializare de stiinte sociale si a absolvit clasa a IX-a cu media 9,02. Era un copil foarte bun care si-a vazut mereu de drum. Era un copil cum poate multi parinti isi doresc.

Facea parte dintr-un ansamblu de dans popular si din ce stiu lua si cursuri de chitara. Era un copilcare nu avea preocupari decat legate de scoala”,a povestit Liviu Mitroi, directorul Liceului Mihai Viteazu din Caracal, acolo unde astazi, la deschiderea anului scolar, Alexandra ar fi trebuit sa fie alaturi de colegii ei de la clasa a X-a.

sursa: wowbiz.ro

DISTRIBUIE PE: