Pare o mamă denaturată, dar povestea din spatele acestei fotografii virale te va face să te gândești de două ori înainte să judeci pe cineva

O fotografie dintr-un aeroport în care o mamă butonează telefonul în timp ce bebelușul ei este lăsat pe podea, pe o pătură, a stârnit un val de controverse pe Internet.

Tânăra mamă a fost aspru criticată în mediul virtual pentru că preferă să stea pe telefon, în timp ce și-a lăsat copilul pe jos, de parcă era un bagaj.

Imaginea a devenit virală, după ce a fost distribuită pe Internet alături de un citat celebru al lui Albert Einstein, care spune:

„Mi-e teamă de ziua în care tehnologia va fi mai importantă ca relațiile interumane. În lume va exista o generație de idioți”.

La prima vedere, pare o mamă denaturată, însă motivul pentru femeia care și-a lăsat copilul întins pe jos ne va face să ne gândim de două ori înainte să judecăm pe cineva după aparențe.

Văzând că fotografia care a fost făcută fără permisiunea ei a devenit virală pe Internet, și că era însoțită de tot felul de cuvinte urâte, precum “

Ești o mamă denaturată!! Stai pe telefon, cu copilul la picioare, și nu-ți pasă de el…”, femeia a decis să spună adevărul.

Molly Lensing, care este de profesie asistent medical la o clinică de pediatrie și mai are acasă doi copii, rămăsese blocată în aeroportul din Colorado de peste 20 de ore, alături de fetița ei de doar două luni, după ce zborul lor a fost anulat.

„Anastasia stătea în căruciorul ei de prea multe ore, iar eu aveam mâinile obosite de la ținutul în brațe și de la bagaje.

Avea nevoie de spațiu ca să se întindă, iar eu trebuia să comunic cu toți membrii familiei, care se întrebau unde suntem”, a explicat Molly în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Femeia a mai spus că la câteva luni de la experiența neplăcută trăită în aeroportul din Colorado, a văzut imaginea cu ea circulând pe Internet. După ce câțiva internauți i-au identificat numele, Molly a început să primească mesaje dure pe Facebook. În timp ce unii îi lua apărarea, alții îi scriau că este „o mamă groaznică”.

„Simțeam că mi-a fost violată intimitatea. Lucrez la o clinică de pediatrie și îmi era teamă ca nu cumva șeful sau unul dintre colegii mei să vadă poza și să fiu dată afară. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat”, a mai spus Molly Lensing.

DISTRIBUIE PE: