Pandemia de coronavirus, prezisă de Baba Vanga! Ce a spus despre Covid-19, înainte de a muri: „Abia acum înțeleg”

În plină pandemie de coronavirus, o femeie care a stat de vorbă cu Baba Vanga, înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare, a făcut dezvăluiri halucinante! Baba Vanga ar fi prezis virusul Covid-19!

Previziunea Babei Vanga privind virusul Covid-19

Neshka Stefanova Robeva, în vârstă de 73 de ani, a povestit că ar fi vizitat-o pe Baba Vanga înainte ca aceasta să moară, la 84 de ani. Printre altele, Baba Vanga i-ar fi spus că omenirea se va confrunta cu pandemia de coronavirus.

Până acum însă, Neshka Stefanova Robeva nu a știut la ce se refera Baba Vanga, crezând că profeția ei spunea cu totul și cu totul altceva.

„Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba”, a spus Robeva, potrivit dailystar.co.uk.

În limba bulgară, „corona” se referă la conducerea rusă în țară, motiv pentru care Neshka Stefanova Robeva a crezut că Baba Vanga vorbește despre guvernarea rusă.

„Am crezut că ne vor guverna rușii, dar abia acum înțeleg că Baba Vanga se referea la pandemia de coronavirus, izbucnită în China”, a continuat Neshka Stefanova Robeva.

Ce a mai prezis Baba Vanga pentru anul 2020

Potrivit informațiilor apărute până în acest moment, Baba Vanga ar fi prezis, pentru anul 2020, că Vladimir Putin va fi ucis, iar Donald Trump, diagnosticat cu o boală cruntă care fie îl va lăsa surd, fie îl va omorî.

DISTRIBUIE PE: