Omul De Afaceri A Făcut Acum Public Motivul Pentru Care Băieții Refuză Să O Vadă Pe Adriana Bahmuțeanu! „I-Am Trimis Obligatoriu În Vizită, I-Am Scos Afară Din Curte, Că Ei Nu Vor Să Meargă„ 😮 –

Deși au divorțat de ani buni, între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană încă există o situație

tensionată, iar omul de afaceri a povestit recent ce probleme au apărut între soția ei și Maximus, fiul lor cel mare.

Iată de ce nu își mai dorește acesta să meargă în vizită la mama lui!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost un cuplu extrem de mediatizat de-a lungul anilor. Cei doi s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. În prezent, omul de afaceri și-a găsit liniștea alături de Mihaela Botezatu, în timp ce jurnalista pare să se fi axat pe cariera sa.

Cei doi au împreună doi băieți minunați, Eduard și Maximus, care au rămas în grija tatălui lor, în timp ce Adriana a primit un program de vizitare. Omul de afaceri a dezvăluit că Maximus este supărat că mama lui nu i-a dat acceptul să se vaccineze, doarece acest lucru îl împiedică să socializeze cu colegii lui.

Deși spunea că nu-și va lăsa copiii să-și viziteze mama până ce aceasta nu se vaccinează, omul de afaceri respectă acum programul stabilit de instanță. Iată însă că, de data aceasta, se pare că cei doi fii ai vedetei nu mai sunt încântați să-și viziteze mama… Iar asta deoarece Adriana nu i-a dat acceptul fiului ei cel mare să se vaccineze.

„Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor. I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea.

Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată’, a declarat Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

DISTRIBUIE PE: