Oferta fabuloasă primită de Vulpița să renunțe la Acces direct. Decizia Veronicăi de la Blăgești

Vulpița a devenit o cloșcă pentru Antena 1, audiențele pe care le produce fiind mană cerească pentru producătorii emisiunii de la Acces direct.

Vulpița, tentată de Leo de la Strehaia

Veronica Stegaru a devenit un personaj dorit tot mai mult la diferite evenimente, iar recent, fata din Blăgești a primit o ofertă de la un cunoscut om de afaceri pentru a renunța la emisiunea de la Antenă.

Leo de la Strehaia i-a propus Vulpiței să renunțe la „Acces direct”, oferindu-i posibilitatea de a juca într-un reality-show pe Youtube alături de el. I-a promis marea cu sarea și o sumă pe care unii nici nu o visează: un miliard de lei vechi!

Veronica Stegaru s-a gândit ce s-a gândit și l-a refuzat pe Leo, deocamdată, având în vedere că Antena 1 ține cu dinții de ea și soțul ei, chiar dacă ar fi trebuit să plece de mult din emisiune căci contractul pe care l-au semnat ar fi expirat.

Viorel Stegaru are liber la Anca de la Strehaia

„Eu aud tot… Am auzit că Viorel al Vulpiței deja vorbește cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București, Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el. A stat cu el în București, a vorbit cu el…”, a mărturisit mama Prințului Țiganilor, Patroana pe Youtube.

Mai mult, mama lui Leo a spus că nu ar deranja-o ca Anca de la Strehaia să se cupleze cu Viorel, partenerul Vulpiței: „Dacă o ia Viorel, eu îi dau și ei dreptul, că a stat atât de mult timp singură”.

De cealaltă parte, fiul Patroanei nu are nici el foarte bine clarificată viața sentimentală.

Dacă între Viorel și Vulpița certurile și împăcările au devenit deja o obișnuință, același lucru se

DISTRIBUIE PE: