Oana Zăvoranu despre Tamara Buciuceanu: „Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul”

Tamara Buciuceanu s-a stins din viață marți, 15 octombrie 2019, la vârsta de 90 de ani, după ce a stat internată în spital timp de două săptămâni.

Toată România este în doliu și își amintește cu drag de celebra actriță. Printre vedete se află și Oana Zăvoranu, care a locuit pe aceeași stradă cu ea și a povestit cum o alerga și bătea pentru că îi fura cireșele.

Oana Zăvoranu și-a amintit mai demult, într-un interviu, de cireșul din curtea regretatei actrițe, de unde nu ezita să “fure” ori de câte ori avea ocazia.

„Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul”

„Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână.

Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată:

‘Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos! Și atunci mai rău mi-am luat-o. ‘O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!, așa îmi zicea și mă alerga”, a povestit amuzată Oana Zăvoranu.

Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

Surse medicale au precizat că actrița Tamara Buciuceanu a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală. Ulterior, reprezentanții Spitalului au anunțat oficial decesul actriței.

DISTRIBUIE PE: