Oana Sîrbu, în doliu. Suferință mare pentru actriță, la final de an

Oana Sîrbu trece prin clipe grele. Actrița a suferit o pierdere imensă chiar în prag de an nou. 2021 a fost un an cumplit pentru aceasta care a rămas fără părinți. Acum a făcut anunțul trist pentru toți cei care o cunosc, o respectă și îi urmăresc cu drag activitatea.

Actrița Oana Sîrbu este îndoliată

Din păcate este vestea tristă a zilei: s-a stins din viață tatăl Oanei Sîrbu, celebrul actor Romulus Sîrbu. Actrița a postat pe Facebook un mesaj emoționant pentru tatăl ei care a trecut în neființă. Cei doi au avut o relație apropiată și nu de puține ori au fost colegi de scenă.

Oana Sîrbu, în doliu. Suferință mare pentru actriță, la final de an

Romulus Sîrbu a fost un mare actor de pantomimă și balerin la teatrul de revistă Constantin Tănase în anul 1950. Fiica sa, Oana Sîrbu și-a luat rămas bun de la el, acum, în prag de anul nou.

Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții li trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare, a postat Oana Sîrbu pe pagina ei Facebook.

Oana Sîrbu și-a pierdut ambii părinți

2021 nu este un an pe care actrița Oana Sîrbu îl va putea uita vreodată. Oana Sîrbu și-a iubit enorm părinții și din nefericire, i-a pierdut pe amândoi. Despre tatăl ei spunea într-un interviu mai vechi că este un icon pentru ea, este sufletul ei, dar și cel mai acerb critic pe care îl are, un exemplu de profesionalism, moralitate, tenacitate și talent.

El și colegul său, Anton, au format primul cuplu de pantomimă din România, Anton și Romică… după Marcel Marceau, care le-a fost maestru în artă pantomimei… Au format acest cuplu care a dus faima țării pe marile scene ale lumii, începând cu sala Olympia din Paris, spunea Oana Sîrbu într-un interviu pentru Libertatea.

Mama Oanei Sîrbu s-a stins din viață în 2020 înainte să împlinească 87 de ani. Actrița a fost afectată și de moartea mătușii sale de pe mamă, care era și nașa ei de botez.

DISTRIBUIE PE: