Oana Roman trece prin clipe grele. Mioara Roman a ajuns la spital: „Nu vreau să mă gândesc că… — http://bit.ly/35LpxmG

Pentru că, în ultimii ani, Mioara Roman s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, fiica ei are grijă ca aceasta să

meargă regulat la medic, pentru analize amănunțite. Așa s-a întâmplat și în această dimineață, când cele două au ajuns la spital.

Oana Roman a postat pe contul de socializare o imagine cu mama ei, în timp ce citea un ziar, înainte de a intra la consultații. Alături de fotografie, vedeta a scris și un mesaj emoționant.

„Azi am adus-o pe mama să-i fac analize și control! Așteptând să intrăm la doctor, ea citește! Și eu nu vreau să mă gândesc că ea îmbătrânește!”, a scris Oana Roman.

Recent, Oana Roman s-a mutat în casă nouă, iar mama ei locuiește împreună cu soțul vedetei și fiica lor. Vedeta a terminat și cu amenajarea locuinței.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi.

Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi,

meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei.

Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă”, declara Oana Roman, recent, despre casa pe care o consideră minune cerească, potrivit fanatik.ro