Oana Roman le dă replica celor care o critică din cauza kilogramelor în plus: “Aș putea fi lejer top-model”

Oana Roman primește constant critici din cauza kilogramelor în plus. Unii o acuză că nu are suficientă voință să țină o dietă, alții îi sugerează să-și facă operație de micșorare a stomacului, iar a treia categorie de oameni nici n-o acuză, nici nu-i fac sugestii, ci pur și simplu proiectează asupra ei o ploaie de jigniri, condamnând-o pentru faptul că e complet nepăsătoare cu imaginea ei.

Cert este că Oana este împăcată cu greutatea pe care o are. Care, susține ea, nici nu este mult peste limita admisă. Într-un interviu mai vechi, vedeta susținea că are 1,74 m și ar trebui să aibă undeva la 65 kg, dar că, totuși, nu are foarte multe kilograme peste această greutate.

Oana Roman nu-și dorește să aibă dimensiuni de manechin
În plus, sublinia ea, oamenii nu o cunosc în viața reală, ci de la televizor, iar televizorul “îngrașă” cel puțin 10 kg: “Oamenii ăștia care vorbesc despre mine nu mă cunosc, nu știu cum arăt eu. Ei au o problemă cu mine, Oana Roman, pentru că mai sunt persoane publice supraponderale în România cu duiumul, dar nu se ia nimeni de ele. Eu nu-mi doresc să arăt ca astea care prezintă moda pe scenă și au 40 de kile îmbrăcate”, declara Oana într-un interviu pentru revista Ciao!

CITESTE SI:  Petitie Online! Cine a-ți vrea să prezinte puterea dragostei în Continuare ?

Oana Roman nu vrea să mai fie acuzată că este grasă
Recent, vedeta a postat pe Instagram o poză reprezentând un model internațional cu forme voluptuoase: “Doamna este manechin pentru Dolce Gabbana! Ultima colecție! Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă! :)))))) Aș putea fi lejer top-model! Bașca faptul că am brațele si picioarele mult mai subțiri! Am zis!!!”, a fost comentariul Oanei la poza postată.

Facebook Comments

Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.