Oana Roman, declaratie dura: “M-ati calcat in picioare”. De ce a reactionat asa vedeta

Oana Roman a anuntat recent ca se desparte de sotul ei, Marius Elisei. Desi nu este un lucru usor, vedeta nu a cazut in depresie, a devenit mai indrazneata, mai increzatoare. De curand s-a fotografiat intr-o tinuta indrazneata, dar a primit foarte multe critici din partea internautilor.

Oana Roman a raspuns celor care au comentat printr-un mesaj dur.

Oana Roma si a pus poa pe instagram

”V-ati napustit asupra mea ca sacalii”

”Am facut o sedinta foto, am pus o poza! Decenta! Nu stiu daca frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, si subiectiv ! Si v-ati napustit asupra mea ca sacalii, ati aruncat ura, venin, rautate, jigniri de necitit.

V-ati varsat negrul din suflete, v-ati razbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveti! Ati aratat cat de mult rau poate zace intr-o femeie, unele care sunt mame, bunici, sotii.

M-ati calcat in picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumata, pentru ca nu urlu, nu tip, nu-mi pun poalele in cap, pentru ca am coloana vertebrala, stau dreapta.

Am cariera muncita din greu de peste 20 ani, pentru ca lupt ca sa fiu independenta, libera, si in loc sa faceti la fel, din neputinta aruncati cu tot ce e mai rau in voi.

Apoi va suparati ca va raspund si nu stau sa inghit rahatul vostru! Pe de alta parte mult mai multe ca voi, se identifica si rezoneaza cu mine! Nu le vedeti nici pe ele, multe si frumoase.

Alegeti sa fiti negre la suflet si fara sansa de a deveni oameni frumosi. Tot raul asta se intoarce la voi! E pacat! Veti ramane la fel de nefericite!”, a scris Oana Roman, pe contul de Instagram.

DISTRIBUIE PE: