Oana Lis a făcut anunțul despre decesul lui Viorel

Oana si Viorel Lis formeaza cuplul cel mai controversat din lumea mondena. Sotia fostului primar al Capitalei a vorbit despre moartea sotului ei.

Oana Lis este gravidă. Viorel a plecat de acasă: "Nu prea mă bucur ...

De când starea de sanatate a lui Viorel Lis s-a inrautatit, în relația lui cu Oana Lis au apărut tot mai multe probleme și obstacole. Fostul edil o duce foarte greu cu bolile care îl macină, în timp ce soția lui continuă să înflorească.

Oana Lis a vorbit despre problemele din relația lor și despre separarea generată de sănătatea precară a lui Viorel. Fostul primar al Capitalei nu mai poate merge la evenimente așa cum o făcea odată. Mai mult, din soție, Oana Lis s-a transformat mai degrabă în psiholog si asistent personal.

„Viorel nu este un bărbat gelos, cum mai zice lumea, el este conștient că o să devin psiholog și că o să am clienți care o să fie și bărbați și că o să trebuiască să lucrez cu ei. În perioadele astea eu o fac pe psihologul cu el, îl întăresc, îl încurajez și îi zic că totul o să fie bine. Plus că Viorel nu mai poate să meargă așa des la evenimente, ne asumăm diferența de vârstă, asta este”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Ce pensie are Viorel Lis. El și Oana Lis nu au atât de mulți bani - WO

Oana Lis a vorbit si despre realitatea sumbră despre care parcă nimeni nu prea ar dori să aminteasca. Diferența de vârstă dintre cei doi garantează aproape că Oana Lis va rămâne văduvă, la un moment dat. Și ce va face atunci?

„Ce credeţi, că dacă o să rămân singură o să mă îngrop? Este ceva normal ca o persoană, dacă rămâne singură, să își refacă viața”, a mai spus Oana Lis.

În aprilie 2018, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral. Totodată, fostul edil a fost operat, la începutul anului, de colecist.

DISTRIBUIE PE: