O tânără poliţistă din Albeni are nevoie URGENTĂ de sânge! Rugăm gorjenii cu grupa B3 pozitiv să doneze

Ţoapă Elena Ramona, poliţistă în Bucureşti la Poliţia Capitalei-Secţia nr. 25, de loc din Albeni, părinţii ei fiind în Italia, are nevoie de sănge Urgent.

Tânăra este internată la Spitalul Universitar din capitală şi nu are familia aproape. Cei care o pot ajuta cu sânge, este nevoie de grupa B3 pozitiv, se pot adresa Centrului de Transfuzie Sanguină de la Târgu-liu.

Cei care pot însă să o ajute cu donaţii în bani au un cont mai jos. Viaţa acestei tinere stă în mainile noastre.

Postăm mai jos şi mesajul Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual care este cel mai mare sindicat din Romania si singurul cu reprezentativitate proprie la nivelul Ministerului Afacerilor Interne

„ În această perioadă, şi aşa dificilă, în care ne confruntăm cu un virus care ne afectează pe toţi, mai sunt şi alte nevoi şi, din nefericire, bolile grave.

Prin momente dificile trece colega noastră ŢOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secţiei 25, care a fost diagnosticată cu „leucemie acută” şi are nevoie, acum, de sânge.

Marea familie a Poliţiei Capitalei să dea dovadă de unitate şi să arate că este o familie! Să fim uniţi şi să o ajutăm pe colega noastră prin donarea de sânge!

Sângele înseamnă viaţă şi noi putem da viaţă. Elena este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar Bucureşti. Cei ce se alătură acestui demers vor spune că o fac pentru Ţoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

Donarea se realizează la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, str. Constantin Caracaş nr.2, sector 1. Vă puteţi programa şi on line la www.ctsbucuresti.ro

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre”. sursa: gorjeanul.ro

DISTRIBUIE PE: