O Româncă din Anglia a făcut o donare de 400.000 de euro în România. Uite la cine au ajuns banii: niciodată nu s-ar fi așteptat

Gest de aur făcut de o româncă stabilită în Marea Britanie! Aceasta a donat suma de 400.000 de euro în România. ( nu rata: Klaus Iohannis, anunt de ultima ora: Starea de urgenta nu va fi prelungita. Romania intra in Stare de Alerta)

Iar scopul în care au fost folosiți banii ne face să spunem cu mâna pe inimă JOS PĂLĂRIA!

Nu de alta, dar gestul acestei femei ne demonstrează încă o dată că românii sunt oameni cu suflet de aur!

Spitalul clinic „Dr. Ioan Cantacuzino”, una dintre cele 19 instituţii medicale din subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), are începând de luni o sală de operaţie complet nouă în cadrul secţiei de Chirurgie generală.

Potrivit unui comunicat de presă al ASSMB, una dintre cele patru săli de operaţie a fost complet reabilitată în urma unei donaţii, în valoare de 400.000 de euro.

Din aceeaşi donaţie, secţia de Neonatologie a spitalului a fost dotată cu şase echipamente medicale moderne pentru îngrijirea nou-născuţilor.

„Aparatura din blocul operator al secţiei de Chirurgie este de ultimă generaţie şi a fost achiziţionată din fondurile

Primăriei Municipiului Bucureşti. Din această săptămână, medicii sunt pregătiţi să opereze în condiţii moderne.

Cine este femeia care a făcut donația

Celelalte trei săli de operaţie din secţia de Chirurgie generală vor fi reabilitate şi ele în perioada următoare.

În acest sens, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, prin ASSMB, a alocat în 2017 un buget de 150.000 de lei, necesar studiului de fezabilitate.

Donaţia de la Spitalul clinic Dr. Ioan Cantacuzino a fost realizată prin intermediul domnului Ion Balş, executorul testamentar al doamnei Sanda Cârciog-Rizescu”, se precizează în comunicat.

Sanda Cârciog-Rizescu a fost oromâncă stabilită în Marea Britanie de peste 30 de ani.

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: