O recunoști? Minodora a împlinit 43 de ani, dar arată mai bine ca niciodată!

Ştii cine este în imagine? Nimeni alta decât Minodora Muntean! E mult mai slabă decât o ştiai. Zilele trecute a împlinit 43 de ani şi, conform imaginii, arată mai bine ca niciodată. Prima zi de primăvară i-a mai adăugat un an la vârstă, dar silueta se pare că nu îi dă de gol anii.

Artista a postat pe Facebook câteva imagini făcute în bucătăria din locuinţa ei. E imbrcata în pantaloni albi, maleta mulată şi are o curea animal prinţ, care îi vine de minune De altfel, şi pantalonii o avantajează.

Oamenii i-au comentat numai de bine la imagine şi au complimentat-o pentru cum arată.

”Ce frumos îți stă cu părul drept!!!! ❤️”, au remarcat instant fanii.

Chiar şi coafura o întinereşte pe Minodora. Aceasta a fost operată de urgenţă în urmă cu puţin timp. Suferise nişte fisuri de colon, care îi puneau viaţa în pericol. Din fericire, intervenţia chirurgicală a reuşit, astfel ca vedetă se simte mai bine decât la începutul anului.

Cum a slăbit Minodora

Publicul o ştia mai plinuţă, dar iată că Minodora a slăbit. Dând jos kilogramele în plus, arată mai bine şi, cu siguranţă, se simte mai bine. Fără aproape 40 de kilograme, publicul o recunoaște mai greu.

„Mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și pâine. Mănânc inclusiv dulce, cantitățiile de mâncare sunt foarte mici, cât să-mi fac poftă.

Am trei mese, gustări nu, lichide în loc de aceasta. Poate un iaurt! Totdeauna mănânc la micul dejun ceva. Cantitățile de mâncare sunt de 5 guri maxim!”, spunea Minodora, în urmă cu ceva timp.

Cine este Minodora

Publicul o știe după numele de scenă, și anume Minodora La Maxxim. Numele de familie era înainte Muntean (acum este Mihon) și e originară din Reșița. S-a făcut remarcată în lumea muzicală din România drept cântăreață și textieră de muzică pop. Cu siguranță, și tu i-ai fredonat una dintre cele mai cunoscute melodii ale ei, și anum Vara la mare. Este căsătorită de aproape 12 ani și are un băiețel, pe nume Marco. Nașii ei de cununie sunt Adi Minune și Cati, soția acestuia.