www.ytb.ro

O profesoară din Bucureşti a fost “scoasă la vânzare” pe OLX de elevii liceului la care predă

O profesoară de biologie din Bucureşti a fost “scoasă la vânzare” pe OLX de elevii liceului la care predă. Aceştia au fotografiat-o la ore, de sub bancă, apoi au postat anunţ pe site-ul de vânzări.

Publicitate

“Profesoară de biologie de vânzare2, e titlul anunţului postat vineri, la ora 9:50, de un utilizator din Sectorul 2. Preţul “solicitat” este de 10 lei.

Publicitate

La descriere, cel care a postat anunţul, cel mai probabil un elev, a scris că profa e oferită de proprietar, în stare nouă, cu etichetă şi e marca Calvin Klein, adăugând şi un comentariu: “Deşteaptă foc, îi mere mieliţa.”

Publicitate

Anunţul a fost şters de pe site-ul de vânzări după aproximativ două ore.

Citeste si:

Veste bună! Se măresc alocațiile cu pana la 80% de la 1 ianuarie 2019!

Proiectul a fost anunțat la începutul lunii septembrie și depus în Camera Deputaților, urmând a fi analizat și supus votului camerei decizionale.

Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani ar putea primi, începând de la 1 ianuarie 2019, alocaţie de stat în valoare de 150 de lei, potrivit unui proiect legislativ inițiat de doi deputați PNL.

Acesta prevede, de asemenea, majorarea cu 50% a alocației pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani, de la 200 de lei la 300 de lei.

Propunerea legislativă propune, astfel, modificarea alin.(1), lit.a) şi b) al art.3 din Legea nr.61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii.

Proiectul, care prevede ca începând cu data de 1 ianuarie 2019, copiii cu vârste cuprinse între 2 ani şi 18 ani să primească alocaţie de stat în valoare de 150 de lei, iar cei care au maximum 2 ani – alocaţie de stat în cuantum de 300 lei, se află pe masa Camerei.

„Din anul 2015 nu au mai existat modificări la legea privind alocațiile pentru copii. Astfel, în ceea ce privește copiii cu vârste până la doi ani, ISR (n.r. – indicatorul social de referință) este de 0,4%, mai exact 200 de lei.

În ceea ce privește copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, dar și pentru liceenii de peste 18 ani, ISR este de 0,168, valoarea reprezentând 84 de lei. Vorbim despre o sumă foarte mică, mai exact 2,8 lei pe zi per copil. (…)

E regretabil că țara noastră se situează în continuare pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește sumele cheltuielilor pentru alocațiile destinate copiilor. (…)

Propunem majorarea cuantumului alocației cu 50% pentru copiii cu vârste între 0 și 2 ani, care vor beneficia de o alocație în valoare de 300 de lei și cu 80% pentru copiii cu vârste între 2 și 18 ani, care vor beneficia de o alocație în valoare de 150 de lei”, au explicat inițiatorii, în expunerea de motive a proiectului.

Citeste continuarea aici

Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Like, daca iti plac articolele: