O mamă eroină și-a salvat fetița dintr-un incendiu, cu prețul vieții. Cum a fost găsită copila

O tânără mamă de 25 de ani s-a stins arsă de vie, în incendiul provocat chiar de fostul iubit, după ce s-a luptat să își salveze fiica de 2 ani.

Pentru eroismul ei, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a onorat-o pe femeie post-mortem.

Leanne Collopy, de 25 de ani, din Mare Britanie, a murit în chinuri cumplite, drept urmare a atacului sângeros al fostului ei iubit.

Saleem Said și-a pierdut mințile și a înjunghiat-o de 21 de ori. Și de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, apoi a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Și-a salvat fiica și a ars de vie

În urma investigației, polițiștii au descoperit detalii uluitoare despre felul în care tânăra a murit. Potrivit Daily Mirror, deși Leanne suferise răni extrem de dureroase, tânăra s-a luptat din răsputeri pentru a-și salva fiica de 2 ani, aflată în casă în momentul când scenele de groază au avut loc.

Drept dovadă, polițiștii ajunși atunci la fața locului au găsit-o pe copilă înfășurată în haine umede,

în fața unei ferestre deschise, semn că mama ei a făcut tot posibilul ca să o scape din văpaie.

Femeia a murit la spital, o lună mai târziu. Și fiica ei s-a ales cu arsuri pe față și pe corp.

A fost onorată post-mortem

Pentru eroismul de care a dat dovadă, Leanne a fost onorată de Regina Marii Britanii cu medalia pentru curaj „Commendation for Bravery”.

„Ca familie suntem mândri și onorați că gestul Leannei, prin care a dovedit că este o mamă devotată, a fost astfel recunoscut”, a reacționat familia tinerei.

Fostul iubit, Saleem Said, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru fapta lui.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.