O mamă eroină și-a salvat fetița dintr-un incendiu, cu prețul vieții. Cum a fost găsită copila

O tânără mamă de 25 de ani s-a stins arsă de vie, în incendiul provocat chiar de fostul iubit, după ce s-a luptat să își salveze fiica de 2 ani.

Pentru eroismul ei, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a onorat-o pe femeie post-mortem.

Leanne Collopy, de 25 de ani, din Mare Britanie, a murit în chinuri cumplite, drept urmare a atacului sângeros al fostului ei iubit.

Saleem Said și-a pierdut mințile și a înjunghiat-o de 21 de ori. Și de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, apoi a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Și-a salvat fiica și a ars de vie

În urma investigației, polițiștii au descoperit detalii uluitoare despre felul în care tânăra a murit. Potrivit Daily Mirror, deși Leanne suferise răni extrem de dureroase, tânăra s-a luptat din răsputeri pentru a-și salva fiica de 2 ani, aflată în casă în momentul când scenele de groază au avut loc.

Drept dovadă, polițiștii ajunși atunci la fața locului au găsit-o pe copilă înfășurată în haine umede,

în fața unei ferestre deschise, semn că mama ei a făcut tot posibilul ca să o scape din văpaie.

Femeia a murit la spital, o lună mai târziu. Și fiica ei s-a ales cu arsuri pe față și pe corp.

A fost onorată post-mortem

Pentru eroismul de care a dat dovadă, Leanne a fost onorată de Regina Marii Britanii cu medalia pentru curaj „Commendation for Bravery”.

„Ca familie suntem mândri și onorați că gestul Leannei, prin care a dovedit că este o mamă devotată, a fost astfel recunoscut”, a reacționat familia tinerei.

Fostul iubit, Saleem Said, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru fapta lui.

DISTRIBUIE PE: