O mama bolnava de cancer trebuie sa-si anunte baietelul ca nu mai are mult de trait. Femeia sufera de cancer in stadiu terminal

Aceasta mama traieste un adevarat cosmar, fiindca medicii i-au spus ca in curand va muri.

O mama bolnava de cancer trebuie sa-si anunte baietelul ca nu mai are mult de trait. Naomi Knighton, in varsta de 26 de ani, este mama singura iar in curand isi va lasa copilul orfan.

Din nefericire, sufera de cancer in stadiu terminal, iar medicii i-au dat cea mai ingrozitoare veste, spunandu-i ca nu mai are mult de trait.

O mama bolnava de cancer trebuie sa-si anunte baietelul ca nu mai are mult de trait

Tanara a fost diagnosticata cu o forma rara de leucemie de cand era o adolescenta, si de atunci a stat mai tot timpul prin spitale, incercand diverse tratamente care s-o vindece.

Chiar a facut si doua transplanturi de maduva osoasa, insa cancerul mult „foarte agresiv” a devenit netratabil, neavand nicio sansa de supravietuire.

„Nu știe cât mai are de trăit, dar doctorii i-au spus să se pregătească pentru ce e mai rău”. Cu sufletul indurerat, Naomi a stiut ca trebuie sa-i dea tragica veste personal fiului ei de doar sase ani.

Sora acesteia Naomi va avea grija in continuare de fiul ei. Toata lumea credea ca Naomi va invinge boala, insa, din nefericire, boala a invins-o.

„Am urmarit-o, am fost alături de ea și am văzut cât e de puternică. Refuz să cred că boala a învins. J’varn (fiul ei)

a fost trist în ziua în care i-a spus. El a acceptat, însă, vestea. Cred că, într-un fel, pentru că a fost mereu cu ea la spital,

știa că mami e bolnavă și ar putea-o pierde” a spus sora acesteia, potrivit a1.ro.

DISTRIBUIE PE: