O imagine cu Eva Măruță a declanșat un nou atac la adresa Andrei. De data asta nu e vorba despre film. „Cum să-ți lași copilul să facă așa ceva?”

Eva Măruță (8 ani) joacă în filmul „Tati Part-Time”, iar apariția ei în peliculă a generat un „val” de reacții din partea privitorilor și a utilizatorilor platformelor de socializare. De data aceasta, fiica lui Cătălin și a Andrei Măruță a intrat în „vizorul” TikTokeriţei Donatella. Reacția nu a fost referitoare la filmul care a ajuns pe locul 1 în Box Office-ul românesc, ci la un videoclip de pe internet în care micuța își masează fața cu o cremă. Vezi mai jos detaliile.

Scandalul cu Eva Măruță a ajuns, de data aceasta, în altă zonă. Mulți utilizatori au reacționat la un videoclip care nu are legătură cu filmul „Tati Part-Time”, care a ajuns pe locul 1 în Box Office-ul românesc, la 7 zile de la lansare.

Micuța în vârstă de 8 ani a fost filmată de tatăl ei, Cătălin Măruță, în timp ce își întindea o cremă pe față. Bucuroasă, micuța i-a mărturisit tatălui ei că își face rutina de skincare. Totuși, acest aspect nu a fost privit cu ochi buni de mai multe utilizatoare ale platformei unde a fost încărcat videoclipul. Așa că au reacționat.

O imagine cu Eva Măruță a declanșat un nou atac la adresa mamei sale, Andra Măruță
De data aceasta, imaginile cu Eva Măruță au intrat în atenția tiktokeriței Donatella. Utilizatoarea și-a expus opinia referitoare la imaginile cu micuța în vârstă de 8 ani.

A precizat că nu consideră rutina de skincare un comportament potrivit pentru fetiță, la vârsta respectivă. Ceea ce a făcut-o să reacționeze, de fapt, a fost faptul că micuța Eva ar utiliza retinol pe ten, la vârsta ei. Utilizatoarele ar fi identificat crema respectivă, de la un brand celebru, și susțin că ar conține, printre altele, și retinol. O substanță care se utilizează îndeosebi pentru tenul matur, pentru riduri.

„Am văzut și eu tot scandalul cu Eva Măruță, că a apărut în filmul acela finanțat de Măruță. Sincer, nu mă interesează asta. Dar au început să-mi apară pe For You foarte multe videoclipuri cu Eva, și cel mai tare m-a șocat ăsta.

Cum o fetiță de 6-8 ani, câți ani are, își dă cu retinol pe față, are skincare routine. Pe mine m-a șocat, m-a dezintegrat, cum e posibil să faci așa ceva, să-ți lași copilul să folosească retinol pe față la vârsta de opt ani. Nu că este needucată, este răsfățată până la nivelul o mie. Și nu e un lucru bun să fii răsfățat în felul acesta.

Ai mei îmi cumpărau păpuși Barbie, dar nu m-au lăsat să beau suc toată viața mea și mă bucur pentru asta. Mă bucur că nu m-au lăsat să beau Cola la vârsta de 8 ani”, a spus TikTokerița Donatella.

Eva Măruță își întinde cremă pe față, iar imaginile au devenit intens discutate pe internet / sursă: Tik Tok
Chiar dacă videoclipul tiktokeriței s-a viralizat, strângând peste 55.000 de aprecieri, nu toți utilizatorii au fost de acord cu opinia tinerei. Multe utilizatoare au precizat că nu ar exista retinol în crema pe care Eva Măruță o utilizează în videoclipul respectiv.

„Nu este retinol în acele creme”, „De unde știți voi că este retinol”, „În video nu zice că se dă cu retinol. Deci?”, „De unde știi că este retinol, ți-a spus ea?”, „De unde ți-ai dat seama că este retinol?”, „De unde știi că e retinol? Poate doar și-a curațat de praf (spune că a stat în praf) și doar SPF aplică”, sunt câteva comentarii.

DISTRIBUIE PE: