O fetita de doi ani canta atat de frumos melodiile cantaretei Adele

Premiata in cadrul tuturor ceremoniilor muzicale din 2011 si 2012, cantareata britanica Adele a devenit cea mai populara artista a momentului.

Notorietatea ei ar putea avea de suferit insa, deoarece micuta Makena ii face concurenta.

In varsta de numai doi ani, fetita a devenit o adevarata senzatie pe site-ul YouTube, unde interpreteaza cea mai difuzata melodie a anului trecut: Someone like you.
Imbracata intr-o rochita roz si purtand un sireag de margele care se potrivesc cu tinuta, micuta canadianca interpreteaza cantecul cu pasiunea unui adult.

Citeste si: Ii curge rap-ul prin sange! Uite cum le da clasa un pusti de 2 ani celebrilor Dr.Dre si Jay-Z
In doar doua saptamani de la postare, Makena a strans peste 1 milion de vizualizari, cucerindu-i pe internautii din intreaga lume.

Un utilizator din Republica Ceha comenteaza chiar pe site ca, ascultand-o pe micuta, simte ca viata este mai frumoasa.

“Daca armatele si teroristii i-ar auzi vocea, ar lasa armele deoparte“, adauga un altul.

Citeste si: Secretul din spatele acestei piese. Ce a ascuns Jay-Z in aceasta melodie pentru Beyonce

Cu toate ca mesajul puternic al melodiei nu este redat intocmai de fetita de doi ani, vocea ei ii amuza si ii emotioneaza deopotriva pe internauti.

Cum ti se pare cover-ul micutei Makena? Crezi ca va reusi sa detroneze popularitatea lui Adele?

Ce pot invata copiii la cursurile de canto?

Copiii pot deprinde foarte repede arta cantatului cu vocea iar la orele de canto invata sa se acomodeze cu notele muzicale si cu ritmul muzical. De asemenea, copiii invata si piese muzicale pentru varsta lor.

Ce pot invata adultii la cursurile de canto?

Majoritatea adultilor vin la orele de canto pentru a se relaxa prin cantat iar la aceste cursuri invata sa respire si sa pronunte corect, sa faca vocalize si sa invete piese muzicale preferate. Un lucru extrem de important pe care adultii il pot deprinde prin intermediul orelor de canto este sa scape de frica a de canta in public, in fata cunostintelor sau a prietenilor.

Pot face vocalize singur?

Doar dupa ce a inteles modul in care se fac vocalizele si cum sa respire corect, cursantul poate exersa acasa si poate face singur vocalize.

Care sunt cele mai frecvente greseli ale cursantilor de la canto?

Daca vorbim de greseli pe care cursantii incepatori de la canto le fac, acestea sunt: nu tin cont de controlul respiratiei, fac exces de vocalize si nu persevereaza in memorarea pieselor muzicale, lucru care duce la dificultati in interpretare.

Cat timp trebuie alocat studiului la canto?

Timpul alocat studiului la canto tine foarte mult de conditia cursantului. Nu se poate spune cu exactitate care este timpul recomandat pentru studiu, trebuie sa se tina cont si de obiectivele cursantului, si de conditia sa, insa este foarte important sa nu se forteze vocea.

De ce trebuie sa tinem cont cand luam lectii de canto?

Cursantilor care urmeaza lectii de canto li se recomanda sa evite bauturile prea calde sau prea reci, precum si alimentele si mancarurile sarate sau prea condimentate. De asemenea, trebuie sa se evite bauturile carbogazoase.

O fetita de doi ani canta atat de frumos melodiile cantaretei Adele from Avram Florea on Vimeo.

DISTRIBUIE PE: