O femeie de 29 de ani a murit imediat după ce a născut din cauza COVID-19. Soțul ei, distrus: ”Nici măcar n-a apucat să-și țină copilul în brațe!”

O femeie în vârstă de doar 29 de ani, care a fost testată pozitiv pentru coronavirus, a murit înainte de a-și îmbrățișa fiul. Copilul venise pe lume cu doar câteva zile înainte ca tânăra să-și piardă viața.

Fozia Hanif, o femeie în vârstă de 27 de ani, a murit într-un spital din Birmingham, Anglia, după ce a ventilatorul ei a fost oprit pe 8 aprilie. Cu șase zile înainte, însă, femeia aducea pe lume un băiețel ce a fost născut printr-o operație de cezariană.

Copilul a venit pe lume pe 2 aprilie, în urma unei operații de cezariană, însă starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit rapid. Deși medicii au mutat-o la Terapie Intensivă, femeia n-a mai putut fi salvată.

Femeia a fost testată pozitiv pentru coronavirus, după ce în timpul unui control de rutină s-a plâns că are febră. În urmă cu un an de zile, femeia a pierdut o sarcină.

”După ce a fost testată pentru coronavirus, medicii ne-au recomandat să o lăsăm în spital. A doua zi, testul a ieșit pozitiv, iar medicii ne-au zis că are o formă medie, așa că poate merge acasă.

Patru zile mai târziu, starea ei s-a înrăutățit, nu mai putea respira.”, a povestit soțul femeii.

În timp ce a fost internată în spital, femeia n-a putut să-și vadă copilul. Medicii și asistentele i-au arătat, însă, înainte de a se stinge din viață câteva fotografii.

Copilul a fost testat negativ pentru coronavirus, dar a rămas în spital.

Rata infecțiilor din Londra, în scădere. Capacitatea de testare va crește

La Londra rată infecțiilor este în scădere, însă numărul noilor cazuri din restul Regatului Unit rămâne ridicat.

Capacitatea de testare a ajuns acum la 45.000 și se lucrează cu mai mulți parteneri comerciali pentru a trece capacitatea de testare.

Într-o zi se fac în medie 19-20.000 de teste, dar aceasta reprezintă abia jumătate din capacitatea de testare. Ministrul Sănătății promitea la sfârșitul lui aprilie 100.000 teste zilnic. scrie destiri.com

DISTRIBUIE PE: