O adolescentă din Teleorman a născut singură acasă şi şi-a aruncat pruncul în sobă

O adolescentă din Teleorman a născut singură acasă şi şi-a aruncat pruncul în sobă. Apoi copila a fost dusă la spital de părinţi, care au găsit-o în casă sângerând.

Polițiștii au fost anunţaţi de către cadrele medicale ale spitalului din Alexandria cu privire la faptul că la unitatea spitalicească a fost adusă o minora în vârsta de 15 ani care și-ar fi provocat un avort la domiciliu.

Polițiștii au stabilit ca minora este din comuna Smârdioasa și în după-amiaza zilei de 30 martie ar fi născut singură în baie. Apoi ar fi aruncat fătul într-o soba.

O echipa de criminalisti a ajuns la fata locului si au gasit cadavrul fătului pe care l-au predat reprezentanților Serviciului de Medicină legală Teleorman.

Politia a deschis dosar pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea sau vătămarea nou-născutului săvârșită de către mama”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.