Nunta secretă a verii! Gabriela Cristea va îmbrăca rochia de mireasă! Avem amănuntele despre cununia religioasă a vedetei cu Tavi Clonda

Deși au devenit soț și soție în 2015 și sunt părinții a două fetițe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu au făcut și cununia religioasă. Acum, insa, cei doi pregătesc acum nunta!

WOWbiz.ro a aflat toate detaliile nunții care va avea loc la finalul verii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în 2015 și plănuiseră să facă nunta în toamna anului trecut, numai că evenimentul a fost amânat de cea de-a doua sarcină a Gabrielei. Acum, vedeta tv spune că nimic nu va mai sta în calea nunții. Pentru că Gabi Cristea își dorește să intre în biserică în rochie de mireasă și pentru asta se pregătește din greu. Mai exact. Gabi vrea să arate spectaculos la nuntă așa că acum e în căutarea rochii de vis, dar a intrat și la o dietă drastică.

Gabriela Cristea vorbea anul trecut despre cum își dorea să fie nunta. ”O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare”, povestea Gabriela Cristea atunci, și se pare că și-a păstrat ideile de atunci.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nunta! Cristina și Mădălin Ionescu sunt nașii cuplului

Nașii cuplului, cei care vor sta alături de Gabi Cristea și Tavi Clonda în biserică, sunt soții Cristina și Mădălin Ionescu. Cei doi sunt nașii de botez ai Victoriei, fiica de doi ani si jumătate a Gabrielei Cristea și o vor boteza și pe Iris, cea de-a doua fetiță a ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda fac nunta! Vedeta tv ține o dietă drastică

Gabriela Cristea a născut, la jumătatea lunii martie, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Vedeta a avut o sarcină relativ ușoară, în luna a opta aceasta distrându-se, pe tocuri, la ziua prietenei ei, Adelina Pestriţu.

DISTRIBUIE PE: