Nuntă mare în showbiz! Vlogger-ul Mircea Bravo s-a căsătorit. Primele imagini de la evenimentul zilei

Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară. Acesta trăiește astăzi cele mai mari emoții din viața sa: se căsătorește! Vedeta a spus  deja DA în fața ofițerului de stare civilă și se pregătește acum pentru petrecerea care va avea loc cu ocazia acestui eveniment special.

Mircea Bravo s-a așezat, oficial, la casa lui

Mircea Bravo se numără printre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Chiar dacă este pe această piață deja de mulți ani, a trecut de testul timpului și încă se bucură de mare succes.

Este iubit de o mulțime de oameni și, spre deosebire de alții, care s-au pierdut odată cu trecerea anilor, el s-a menținut pe poziții.

Are o carieră de succes și se pare că la fel de bine îi merge și în plan personal. Vlogger-ul a spus astăzi DA în fața ofițerului stării civile, după ce de curând a anunțat că va face acest pas.

A pregătit totul în mare tăcere și nu a spus data exactă a evenimentului, dar se pare că apropiații l-au dat de gol, publicând primele imagini. Victor Deiak a fost cel care a oferit fanilor puțin din momentele unice trăite de proaspeții miri.

 

Evenimentul pare să fi fost unul restrâns, la care au participat doar cei dragi, fără să atragă atenția. Mircea Bravo a fost mereu rezervat și nu i-a plăcut să iasă în evidență decât prin reușitele sale.

Cine este soția lui Mircea Bravo

Mircea Bravo a fost mereu rezervat când vine vorba despre viața lui privată și a încercat să stea departe de bârfe și răutăți. Bărbatul nu a vorbit prea mult despre cea care i-a devenit astăzi soție în mod oficial, dar de curând a dezvăluit câteva detalii despre ea.

Aceasta ar fi din Bistrița, lucru de care vlogger-ul este foarte mândru. Lucrează drept cadru universitar și este cu opt ani mai mică decât el. Acest aspect nu a fost deloc o problemă pentru ei, pentru că tot ce a contat a fost iubirea dintre pe care și-o poartă unui celuilalt.

„Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo, potrivit infobistrita.ro.

DISTRIBUIE PE: