Nu Se Duce La Serviciu, Nu Are Un Job De Unde Să Primească Un Salariu La Sfârșitul Lunii, Dar Lui Zanni Îi Intră Sume Mari În Conturi!

În industria showbiz-ului din România, există unele personalități care se remarcă nu doar prin talentul lor artistic, ci și prin abilitățile lor antreprenoriale și adaptabilitatea în medii competitive.

Un exemplu notabil în acest sens este Zanni, cunoscut atât ca artist, cât și ca un competitor de excepție în emisiunea Survivor România, unde a câștigat sezonul al doilea.

Dar, dincolo de lumina reflectoarelor și de adrenalina competițiilor, iată cum își câștigă Zanni existența.

Recent, Zanni a revenit în atenția publicului prin participarea sa în ediția All Stars a Survivor România, un format care testează rezistența fizică și psihologică a concurenților în condiții extreme.

Nu doar spiritul său competitiv îl face remarcabil, ci și abilitatea sa de a se reinventa și de a explora noi căi către succes.

De unde își câștigă Zanni existența când nu este la Survivor
Revenirea lui Zanni în Survivor, filmat în Republica Dominicană, a venit cu o renegociere a contractului său cu Pro TV.

Detaliile financiare nu sunt publice, însă este evident că participarea într-un asemenea format popular reprezintă o sursă importantă de venit, reflectând valoarea pe care Zanni o aduce pe micile ecrane.După victoria sa în Survivor România, Zanni nu a stat degeaba.

A fost solicitat pentru diverse evenimente artistice, demonstrând că talentul său muzical este la fel de apreciat ca și tenacitatea sa în competiții. Deși colaborarea cu Alex Velea pare să fi ajuns la final, Zanni a continuat să se dezvolte în industria muzicală.

Zanni este și un om de afaceri
În spatele aparițiilor sale televizate, Zanni este și un antreprenor de succes. Deține o firmă specializată în activități suport pentru interpretare artistică, care, conform unui raport din 2022, a înregistrat o cifră de afaceri impresionantă de 148.751 de lei.

Chiar dacă profitul net a scăzut cu 26% în același an, firma continuă să fie o sursă stabilă de venit pentru tânărul de 25 de ani.

Pe lângă activitățile sale artistice și contractul cu Pro TV, Zanni a explorat și alte oportunități de venit, inclusiv participarea în galele MMA.

De asemenea, a fost gazda emisiunii Survivor: ExtraShow pe platforma Voyo, o experiență care i-a adus venituri de peste 10.000 de euro, potrivit informațiilor apărute în presă.

DISTRIBUIE PE: