„Nu e o cacealma”. O nouă amenințare nucleară a lui Putin. „Vom folosi toate mijloacele pe care le avem la îndemână”

Vladimir Putin a lansat, miercuri, un nou avertisment către Occident, care, potrivit lui, supune Moscova unui „şantaj nuclear”. „Rusia va folosi toate mijloacele pe care le are la îndemână”, a spus președintele rus.

Președintele rus a susținut miercuri dimineață un discurs în care a decretat mobilizare militară parțială în Rusia și a vorbit despre evoluția războiului din Ucraina.

El a spus că Occidentul a arătat că scopul său este distrugerea Rusiei şi că a încercat să transforme poporul Ucrainei în carne de tun.

Putin a avertizat că cei care încearcă să utilizeze şantajul nuclear împotriva Rusiei vor descoperi că „lucrurile se pot întoarce împotriva lor”. „Nu blufez”, a spus el.

„Înalți oficiali din state membre NATO spun că există posibilitatea, permisibilitatea, de a folosi arme nucleare împotriva Rusiei. Le reamintesc celor care permit astfel de declarații că și țara noastră are arme de distrugere în masă, unele chiar mai moderne decât cele ale NATO. Și dacă există o amenințare asupra integrității teritoriale a țării noastre și pentru protejarea cetățenilor noștri, vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispoziție. Și nu e o cacealma. Rușii pot fi siguri că integritatea teritorială, libertatea și independența noastră vor fi sigure. Subliniez, prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție!”, a spus Vladimir Putin.

„Cei care ne șantajează cu arme nucleare, să știe că lucrurile se pot întoarce împotriva lor”, a avertizat președintele rus.

„În istoria noastră, oamenii noștri au destinul de a-i opri pe cei care încearcă să ne subjuge patria și să o dezbine. Se va întâmpla! Cred în susținerea voastră!”, și-a încheiat discursul Vladimir Putin.

DISTRIBUIE PE: