Nu a venit la serviciu pentru prima dată în 25 de ani fiindcă se îmbogățise fără să fie nici măcar angajat. Uite de ce nimeni nu știa ce face

Povestea acestui om și ingeniozitatea cu care a reușit să se îmbogățească, dar mai ales perseverența lui, au uimit o lume întreagă și vestea s-a răspândit rapid.

Totul s-a petrecut timp de 25 de ani în parcarea unei grădini ZOOLOGICE din Bristol, aceasta avea 150 de locuri pentru autobuze, și toți știau că exista un bărbat foarte plăcut și amabil care era angajat să le păzească, adunând în același timp bacșișurile grase dar și taxele pentru parcare de la toți vizitatorii.

Taxa unui loc de parcare pentru mașini costa un dolar și 40 de cenți, iar în cazul unui loc pentru autobuz – 7 dolari.

Așa a făcut timp de 25 de ani până când într-o zi, când nu s-a prezentat la serviciu, toți s-au îngrijorat. Directorul grădinii zoologice a apelat la administrația orașului rugându-i să le trimită un alt agent pentru parcare.

Mare i-a fost mirarea atunci când directorul a aflat că de parcarea grădinii zoologice este responsabilă chiar grădina zoologică, nu primăria, și că ei nu au angajat pe nimeni. Nimeni nu îl cunoștea pe paznic.

Se pare că în timp ce toți se întrebau cine era omul care a făcut bani ilegal și i-a păcălit pe toți, paznicul era pe o plajă din Spania, gândindu-se că timp de 25 de ani a câștigat câte 550 de dolari pe zi și a acumulat 5.000.000 de dolari. Nu-i rău pentru un om care nu a avut niciodată o slujbă în mod legal.

DISTRIBUIE PE: