Noi reguli pentru romanii de pretutindeni ce stau la bloc. S-a aprobat o noua lege. Uite despre ce este vorba de azi inainte…

Toti romanii care stau la bloc vor avea noi obligatii incepand cu data de 28 septembrie. Legea a intrat in vigoare si este indicat sa iei la cunostinta toate schimbarile si prevederile legii. Pe data de 28 septembrie intra in vigoare noua lege cu privire la organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. Noul act normativ vine cu cateva schimbari semnificative. Spre exemplu: Proprietarii sunt obligati sa permita accesul in locuinta pentru a se efectua reparatii, lucrari sau in situatii de urgenta, doar daca au primit un preaviz motivat de la asociatie.

In cazul in care nu permiteti accesul, riscati o amenda cuprinsa intre 500 si 3.000 de lei. In noua lege se regaseste ca si “refuzul efectiv de a permite accesul”. Orice proprietar, care inchirieaza apartamentul sau garsoniera, trebuie sa notifice asociatia cu privire la faptul ca exista noi chiriasi in termen de maxim zece zile de la data semnarii contractului.

Au adoptat o fetiţă. Când tatăl a văzut mama naturală, şi-a dat seama că o întâlnise deja. Cine era

A adoptat o fetiţă de toată frumuseţea… Dar nici prin gând nu i-a trecut că, în secunda în care o va întâlni pe mama ei biologică, va avea şocul vieţii! Povestea următoare, deşi pare desprinsă din filmele SF, este cât se poate de reală…

Când Walt avea 10 ani, a avut un vis straniu: şi-a văzut fiica, undeva în viitor… Ştia până şi ce nume avea să poarte aceasta: Chloe.

Cam tot pe atunci, Walt s-a mutat, împreună cu familia, într-un cartier nou. Acolo, s-a împrietenit cu o fetiţă cam de aceeaşi vârstă, Annie. Erau vecini şi, în scurt timp, au devenit cei mai buni prieteni.

Odată cu trecerea anilor, prietenia celor doi devenea tot mai puternică. Ulterior, s-a transformat în dragoste pură şi cei doi tineri s-au căsătorit.

Într-o bună zi, Annie i-a spus lui Walt că-şi doreşte foarte mult o familie. Îşi dorea o fetiţă şi chiar se gândise dinainte cum s-o cheme: Chloe. Când a auzit numele, Walt s-a bucurat teribil! Nu-şi mai încăpea în piele de emoţie. Era şi numele lui!

Timp de patru ani, cei doi au încercat diverse tratamente pentru fertilitate. Walt se ruga neîncetat la Dumnezeu, în timp ce Annie părea să-şi piardă orice speranţă… Într-un final, s-au împăcat cu gândul că singura soluţie era adopţia.

„A fost greu, m-am luptat cu gândul că Dumnezeu este rău, din cine ştie ce motiv… Apoi mi-a părut rău pentru gândurile mele”, spune Annie. Dorinţa de a avea copii, însă, era din ce în ce mai puternică.